1Schermafbeelding 2019-06-19 om 13.17.11kopie

Hoe ik leerde mijn werk te doen precies zoals ik het wil.

Ik mag dan 2 diploma’s van creatieve opleidingen in mijn zak hebben. Over de praktijk en mijn eigen pad leerde ik daar bijzonder weinig. Hoe ga je doen wat je wil, wat echt bij je past?

Ik had geen idee. Ik wist wel dat ik graag vrij wilde zijn, ‘mijn eigen ding doen’ maar ondernemen is mij echt niet met de paplepel ingegoten. Vet eng. Tot ik volledig opbrandde binnen het gebaande paadje.

Ik begon voor mijzelf, een sprong in het diepe.

Maar wel vrij én op weg naar helemaal mij.

Met veel vallen en opstaan baande ik een weg door een woud van mogelijkheden, interesses, banen en creatieve ondernemingen. Tot ik het zat was om zo te ploeteren. Ik deed verschillende coaching trajecten voor ondernemers, die mij super veel hebben opgeleverd.

Ik leerde waar mijn kracht ligt, wie ik van nature ben en wat ik met al die skills wilde doen.

Ik maakte mij los van alles dat ik dacht te moeten zijn en schiep mijn eigen kader, precies zo als ik het wilde. Ik voel me krachtig, ontspannen, doelgericht én zelfverzekerd. En dat gun ik jou ook!

Voel jij je onzeker als (nieuwe) creatief ondernemer?
Dat hoort er helemaal bij! Het is ok om het niet te weten. Je hebt het gewoon nooit geleerd. Maar ook ondernemen kan je leren. Geef gewoon toe dat je het niet weet en zoek hulp op jou ondernemersavontuur!

 

Liefs Femke

 

Laat een reactie achter