Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Wat jij doet of maakt, is níet wat je verkoopt

Ontdek hier wat je blinde vlek is wat nu precies verkoopt

Je kunt jezelf aanbieden als illustrator, grafisch ontwerper, als fotograaf, als danser… maar is dat ook wat je verkoopt? Makers denken vaak dat wat ze doen, gelijk is aan wat ze verkopen. “Ik kan grafisch ontwerpen” dus ik verkoop grafisch ontwerp. Maar toch is dat niet zo, want “grafisch ontwerp” onderscheidt je niet.

Als je denkt “Ik wil heel graag met mijn foto’s geld verdienen”. Maar foto’s maken is niet wat je verkoopt. Dat doet namelijk iedereen, daarmee kun je je niet onderscheiden, op dat vlak kun je geen waarde toevoegen. De ander verkoopt ook foto’s, bij de een krijg ik 12 foto’s, bij jou krijg ik ook 12 foto’s. Wat valt er hier te vergelijken, waar baseer ik mijn keuze op als klant?

Wat je verkoopt is wat jij toevoegt

Weet jij niet wat jij toevoegt, wat jouw natuurlijke talenten zijn, wat jouw unieke waarde is, wat jouw missie is, wat jouw onderliggende boodschap is? Dan wordt het hoog tijd om je daar in te verdiepen, want dát is waar jij extra waarde toevoegt en je stappen kunt zetten om jouw bedrijf waardevoller te maken. Zowel voor jezelf als voor je klanten. Dus duik er eens in: wat is JOUW unieke toegevoegde waarde?

Kom je er niet uit? Dan help ik je met liefde op weg. Is je verlangen naar intrinsiek gemotiveerd werk & authentiek ondernemerschap groot? Wil je wilt geïnspireerd leven, maken en werken vanuit al jouw talenten en creativiteit? En ook nog geld verdienen met wat jij het liefste doet, zonder concessies? Dan is mijn 1-op-1 deep dive helemaal geschikt voor jou!

Lees er hier meer over en vraag een gratis creatieve vrijheid sessie aan.


Liefs, Femke

Laat een reactie achter