voor wie

Je bent creatief, dat ben je altijd al geweest, alleen heeft jouw creativiteit nooit écht voorrang gekregen in jouw leven. Je koos de veilige weg. De verstandige weg. Maar die blijkt helemaal niet zo avontuurlijk te zijn, en niet bepaald creatief. Je tekent wel met regelmaat, maar eigenlijk niet serieus genoeg. Je hebt met plezier diverse tekenlessen of illustratiecursussen gevolgd maar na afloop stopte je toch weer met maken.

Of je sloeg wél een creatieve weg in, maar die weg leidde tot iets dat niet helemaal meer bij je past. Je werk is geen kunst maar een kunstje geworden en je kan er weinig van jezelf in kwijt. Je verlangt naar creatieve vrijheid en expressie. Je wil losser, vrijer en meer eigenheid maar dat is nog knap lastig als je al zo in een hokje zit dat je niet helemaal meer past.

Welke situatie ook op jou van toepassing is, je wil MEER creativiteit in jouw bestaan, in wat voor vorm dan ook. Een frisse wind, meer durven, meer experimenteren en meer vrijheid ervaren in het maken en het leven.

JE WEET

Dat het tijd is voor een commitment aan jouw creativiteit. Jouw eigen weg te gaan. Je hebt al zo vaak de draad geprobeerd op te pakken maar een “gewone” illustratiecursus leverde je geen structurele verandering op. Je vindt het super spannend, want het verlangen is heel groot, maar je voelt ook dat jij die commitment wil maken. Om jezelf te kunnen zijn. Je weet

  • dat je TIJD moet maken.
  • dat je moet gaan DOEN, meters maken. Dan groei je pas echt.
    en je voelt
  • dat creativiteit van je vraagt anders te denken, anders te kijken en anders te doen. Zoals je nu met jouw creativiteit omgaat werkt het niet. Dan blijf je maar binnen je comfortzone zitten.

JE BENT BEREID

  • om buiten de lijntjes te kleuren en eigenwijs te zijn
  • om vragen te stellen en open te zijn
  • om jezelf te (leren) zijn, niet zoals de buurvrouw
  • te leren en te proberen
  • om het avontuur van jouw creativiteit aan te gaan!

HERKEN JE JEZELF HIERIN? 

Dan ben je er helemaal klaar voor om het creatieve leven vorm te geven waar jij al zo lang van droomt!

Illustratie opleiding dierenalfabet

JE DROOMT

Van een creatiever leven. Van meer lef en vrijheid in wat je maakt. Van handgemaakte tekeningen, schilderijen en illustraties! Jouw illustraties. De geur van verf en vers geslepen potloden. Potjes verf en mooi papier. Van een mooi, licht, atelier of werkkamer waar jij, met jouw lievelingsmuziek aan, helemaal opgaat in het maken. Hmmmm! Dat gevoel ‘kriebelt’ en sluimert al heel lang en je wil nu echt gehoor geven aan jouw creatieve dromen! Geen spijt meer hebben maar nu genieten van heerlijk vrij tekenen, schilderen en illustreren!

Maar je wilt wel méér dan alleen “poppetjes tekenen”, je wilt werk maken dat van JOU is.

Prentenboek leren maken

BLOGS

Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen Utrecht creatief illustreren creatieve coaching
illustratie reisgids tekenen schilderen utrecht Femke Veltkamp
Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen

cursus | 3 maanden

Illustratieve ontdekkingstocht

Creatief proces & Illustratie. Stook je creatieve vuur hoog op! Experimenteer, speel en genieten van het maken zoals je als kind deed.

opleiding - 9 maanden

Illustratie
Expeditie
 

Ontdek jouw eigen handschrift, ontwikkel je stijl en stem. Groei uit tot een unieke illustrator en creëer dat creatieve leven waar jij altijd al van droomt.