voor wie

Je bent creatief, dat ben je altijd al geweest, alleen heeft jouw creativiteit nooit écht voorrang gekregen in jouw leven. Je koos de veilige weg. De verstandige weg. Maar die blijkt helemaal niet zo avontuurlijk te zijn, en niet bepaald creatief. Je tekent wel met regelmaat, maar eigenlijk niet serieus genoeg. Je hebt met plezier diverse tekenlessen of illustratiecursussen gevolgd maar na afloop stopte je toch weer met maken.

Of je sloeg wél een creatieve weg in, maar die weg leidde tot iets dat niet helemaal meer bij je past. Je werk is geen kunst maar een kunstje geworden en je kan er weinig van jezelf in kwijt. Je verlangt naar creatieve vrijheid en expressie. Je wil losser, vrijer en meer eigenheid.

JE WEET

Dat het tijd is voor een commitment aan jouw creativiteit. Geen half werk meer. Je hebt al zo vaak de draad geprobeerd op te pakken. De stap was alleen te klein. Je commitment was te klein. Je vindt het super spannend, want het verlangen is heel groot, maar je voelt ook dat jij die commitment wil maken. Om jezelf te kunnen zijn. Je weet

  • dat je TIJD moet maken.
  • dat je veel moet DOEN, meters maken. Dan groei je pas echt.
  • dat creativiteit van je vraagt anders te denken, anders te kijken en anders te doen. Zoals je nu met jouw creativiteit omgaat werkt het niet. Je bent bereid om dat avontuur aan te gaan en je horizon te openen.

JE BENT BEREID

  • om buiten de lijntjes te kleuren en eigenwijs te zijn
  • om vragen te stellen en open te zijn
  • om jezelf te (leren) zijn, niet zoals de buurvrouw
  • te leren en te proberen

HERKEN JE JEZELF HIERIN? 

Dan ben je er helemaal klaar voor om het creatieve leven vorm te geven waar jij al zo lang van droomt!

Illustratie opleiding dierenalfabet

JE DROOMT

Van een creatiever leven. Van meer lef en vrijheid in wat je maakt. Van handgemaakte tekeningen, schilderijen en illustraties! Jouw illustraties. De geur van verf en vers geslepen potloden. Potjes verf en mooi papier. Van een mooi, licht, atelier of werkkamer waar jij, met jouw lievelingsmuziek aan, helemaal opgaat in het maken. Hmmmm! Dat gevoel ‘kriebelt’ en sluimert al heel lang en je wil nu echt gehoor geven aan jouw creatieve dromen! Geen spijt meer hebben maar nu genieten van heerlijk vrij tekenen, schilderen en illustreren!

Maar je wilt wel méér dan alleen “poppetjes tekenen”, je wilt werk maken dat van jou is. Dat uniek is en zich onderscheidt. Je bent toe aan een commitment en wil die nu echt maken.

Prentenboek leren maken

BLOGS

Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen Utrecht creatief illustreren creatieve coaching
illustratie reisgids tekenen schilderen utrecht Femke Veltkamp
Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen
Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen Utrecht creatief illustreren creatieve coaching

De illustratieve ontdekkingstocht was een geweldig begin van mijn illustratie carrière!

Kennismaking met een paar geweldige technieken. Concrete tips voor het maken van sprekende illustraties. Een heleboel ideeën om uit te werken én inzicht in het creatieve proces. Wat ik zo goed vond aan deze cursus is dat het veel ging over het creatieve proces. Het was positief, goed opgebouwd, afwisselende onderdelen, huiswerkopdrachten én de leestips.

Femke is een hele fijne docent. Ze heeft oog voor wie vastloopt. En heeft altijd de juiste woorden om iemand verder te helpen.
– Roos Kalker –