voor creative souls

Jij voelt je echt aangesproken door deze titel; creative soul. Ja, dat ben je in iedere vezel van je lijf. Jij bent creatief, je hebt altijd ideeën, ziet mogelijkheden en raakt snel geïnspireerd, heerlijk! Jij wilt het liefst je eigen ding doen, nieuwe dingen creëren en nieuwe ervaringen opdoen. 

Maar je raakt misschien ook snel verveeld, je wilt nieuwe dingen ontdekken en je hebt altijd wel een side project klaar liggen om je in te verliezen. Focus en iets echt laten uitgroeien tot dat geweldige visioen dat je er ooit bij had is een uitdaging. Als het spannend wordt ben je alweer met iets anders begonnen.

Omdat die liefde en passie voor je creativiteit zo sterk is en je verlangde naar zelfexpressie en creatieve vrijheid, ben je ondernemer geworden. (Of je wilt heel graag die stap gaan maken.) Maar daar gaat het ook vaak mis. Je levert te veel in, op plezier, op vrijheid, op creativiteit en/of inkomen (of allemaal!). Je wordt toch té dienstbaar, doet te veel wat anderen doen, bent te goedkoop omdat je blij bent met iedere klus die zich aandient of je durft gewoon niet echt die ruimte in te nemen. Je gaat niet ECHT ergens voor. Je wilt die vrijheid wel maar het is ook gewoon hartstikke spannend en daardoor kies je niet, groei je niet, en wordt je een manusje van alles die maar wat aanrommelt.

Femke Veltkamp - creatief leven, maken en ondernemen

Daar ben je wel klaar mee, dit kan zo niet langer. Je wilt het zo graag op jouw manier doen een manier die voor jou werkt en echt werken aan jezelf om wel die ruimte in te nemen. Stap voor stap.

Je wilt groeien als maker én ondernemer en weet dat je daarvoor ook zelf in beweging moet komen. Nu hou je jezelf gewoon klein door maar door rondjes te draaien in angst, uitstelgedrag, rotklussen en to do lijstjes. Je wilt jouw talenten verdiepen, jouw waarde verhogen en met zelfvertrouwen keuzes maken die helemaal bij jou passen. Je bent op de juiste plek!

Jij bent

  • een creative soul, in welke discipline dan ook.
  • Je bent ondernemer (in spe) of je bent creatief professional en je wilt echt een groeistap maken!
  • Je hebt enige ervaring met coaching, persoonlijke ontwikkeling of iets in die richting.
  • je hebt voldoende draagkracht om stappen vooruit te zetten, op jouw voorwaarden.
  • Jij verlangt echt naar werken op jouw eigen voorwaarden en vanuit AL jouw talenten.
  • Jij wilt meer waarde toevoegen aan je bedrijf en werken/maken/creëeren vanuit flow, het mag makkelijker.
  • Je bent niet alleen maar op zoek naar marketingtrucs of slimme strategieën. Je wilt eerst bij jezelf beginnen. Wat is belangrijk voor jou? Hoe wil jij het doen? En daarna met wat eenvoudige stappen én inspiratie vooruit. Van binnen naar buiten.
  • Je bent bereid om te investeren in jezelf, jouw makerschap en jouw ondernemerschap. In geld, tijd & energie. Want dat lekt nu vooral weg, en door deze stap te zetten krijg je dat weer terug. Zo verdient het zich in no time weer terug en dat weet je.
  • Je gelooft dat als jij goed voor jezelf zorgt en naar jezelf luistert, je ook goed voor je klanten kan zorgen. 1+1=3? nee 6,9,12 oneindig. Want als het eenmaal stroomt bij jou wordt alles in je leven daar beter van. Jij, je klanten, je partner, je kinderen, je … dit is het ripple effect.
Femke Veltkamp - illustratie
Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Vraag een gratis creatieve vrijheid sessie aan!

Voel jij dat dit echt bij je past? Dat ik je ook wel goed kan helpen? Maar wil je dit graag in een 1 op 1 gesprek verkennen? Even aan mij "snuffelen" en voelen of het je fijn lijkt om met mij te werken?

Ik vind niets leuker dan jouw verhaal te horen en je te laten zien wat er allemaal voor je mogelijk is én welke eerste stap je kan zetten naar waardevol creatief ondernemerschap

Vul de vragenlijst in en plan een gesprek met mij in via de onderstaande link. Dan spreek ik je snel.

 

Plan nu een gratis Creatieve vrijheid sessie met mij in dan help ik je ontdekken welke stap jij kan zetten om jouw meest waardevolle onderneming te creëren.

Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers