Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Van manusje-van-alles naar authentiek ondernemerschap

We zijn vaak geneigd als startende ondernemer om alles aan te nemen om de boel draaiende te houden. Je bent dankbaar dat er werk binnenkomt. Maar er komt ook een punt dat je denkt: “Is dit nou alles? Is dit nou waarvoor ik dit ben gaan doen?” Je voelt de creatieve vrijheid niet meer. En qua inkomsten valt er ook nog wel wat te wensen.

Maar hoe maak je dan de stap van manusje-van-alles naar authentiek ondernemerschap?

Naar een bedrijf dat voor jou werkt en waar jij al je talenten in kwijt kan? Waarin je kan doorgroeien. Hoe bouw jij je eigen imperium? Dat klinkt enorm groot, maar dat is het ook! Het is belangrijk om te voelen dat het helemaal om jou mag gaan draaien. Want jij bent uiteindelijk het meest waardevolle en authentieke dat je te bieden hebt.

Als het dus om al jouw talenten mag gaan draaien, dan kun je ook je bedrijf waardevoller maken. Dat kan als je weet wat jou beweegt, waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je je heel boos om kan maken, waar je een verhaal te vertellen hebt en anderen mee kan helpen.

Als je je natuurlijke talenten inzet in je onderneming, dan hebben we het over authentiek ondernemerschap en onderscheidt jij je van alle anderen. Klanten zullen je vinden op jouw talenten en expertise en juist daarom met je willen werken. Wil je dus een waardevol aanbod creëren, begin dan met wat JOU zo bijzonder maakt. Daar hoef je niks voor te doen, alleen maar te duiken in jezelf.

Ik duik graag met je mee en begeleid je op de weg naar binnen. Als jij weet wat je te bieden hebt, kan je met gemak en overtuiging jouw meest waardevolle plek innemen. Dan is het ondernemerschap niet ingewikkeld meer maar alleen maar dienend aan jou, jouw werk en jouw klanten. De cirkel is rond.

Wil je weten hoe ik je kan helpen?

Lees hier meer over de Deep dive 1 op 1 en vraag een gratis creatieve vrijheid sessie aan.


Liefs, Femke

Laat een reactie achter