De Illustratie Expeditie heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Greetje van Tiem

“Ik wilde geen illustratiecursus volgen waarbij je heel goed ‘poppetjes, boompjes, huisjes’ leert tekenen. Ik wilde op zoek naar mijn eigen stijl en kwaliteiten en deze verder uitdiepen. Het lukte me niet om dit in eigen tijd te doen zonder stok achter de deur en goede coaching/feedback om verder te groeien. .

Lees verder en bekijk het werk van Greetje

Met dit traject kan je echt heel veel stappen vooruit maken in relatief korte tijd.

Marieke Stilma

De afgelopen jaren heb ik verschillende korte creatieve cursussen gevolgd (o.a. zeefdruk, keramiek, schilderen/tekenen). Waar ik heel veel plezier in had, positieve energie van kreeg, en helemaal in op kon gaan. Waarbij ik me na afloop elke keer weer voornam om hier thuis toch echt mee door te gaan. Helaas kwam daar in de praktijk toch vaak weinig van terecht…

Lees verder en bekijk het werk van Marieke

Door de opzet van de cursus word ik weer uitgedaagd.

Lisa Gorter

“Mijn creatieve ik is uit een lange winterslaap ontwaakt. Ik zat compleet op slot. Ik ben aan de cursus begonnen vanwege een dringende behoefte om mijn creativiteit te hervinden en dat is gelukt. 🙂

Lees verder en bekijk het werk van Lisa

Creativiteit is nu een vast onderdeel van mijn leven geworden.

Nicole van Kan

“Weer eens op zoek naar een illustratiecursus kwam ik op Femke haar website terecht. En daar voelde ik mij aangesproken door het verhaal over het missen van de creatieve afslag. Dit ging over mij. Ook ik wilde heel graag creatief bezig zijn. Het lukte me niet om het belangrijk te maken en bleef er weinig/geen tijd over om het echt te doen.

Lees meer en bekijk het werk van Nicole

De Illustratie Expeditie heeft mij geholpen om mijn creatieve carrière serieus te nemen.

Jorina Verweij

Jorina Verweij Femke Veltkamp illustreren workshopHet werken met Femke heeft mij goede nieuwe inzichten gegeven en meer durf.

Het is heel gezellig en fijn om samen met de groep te werken en met nieuwe materialen aan de slag te gaan vond ik erg leerzaam.

De Illustratie Expeditie heeft mij geholpen om mijn creatieve carrière serieus te nemen en te ontdekken wat bij mij past en wat goed voelt.”

Bij elke opdracht ontdek ik weer een stukje van mijzelf en wat ik kan.

Regine Hoek

“Het werken met Femke heeft mij op verschillende vlakken helpen groeien. Bij elke opdracht ontdek ik weer een stukje van mijzelf en wat ik kan. Ik ben mij interne criticus veel minder belangrijk gaan vinden. Ik heb meer inzicht in technieken gekregen.

En het belangrijkste ik heb meer plezier gekregen in het maken en bezig zijn. Het fijne aan Femke is, is dat er geen goed of fout is en dat ze alles positief benadert. Bij haar staat plezier bovenaan. Ze geeft haar feedback op een prettige, betrokken manier waardoor je altijd weer een stapje verder komt. Om al deze redenen kan ik het iedereen aanraden.”