super waardevol werk maken
Illustratie: @mosgroen_en_inkt

Super waardevol werk maken

Ik sprak onlangs heel veel prachtige, creatieve makers. Vrouwen die ik ken van de Illustratie Expeditie en uit mijn creatieve netwerk. We hadden het over het verdiepen van hun waarde als maker en als creatieve ondernemer. Die waarde is uiteindelijk hetzelfde als de waarde van jezelf. Waar wil jij het het allerliefste over hebben, wat is voor jou belangrijk in het leven?

Wat is jouw toegevoegde waarde?

Ik doe hier onderzoek naar en het is zo fascinerend! Het heeft voor mij enorm veel veranderd in mijn ondernemerschap en mijn creativiteit. Hoe ik maak en wat ik creëer is zo intrinsiek gemotiveerd en dát maakt het verschil! Het heeft invloed op hoe ik leef, hoe ik me voel en hoe ik naar mezelf kijk en dus ook hoe ik naar buiten treed en hoe ik mezelf presenteer. Ik voel me volledig ontspannen over het delen van mijn waarde. 

waardevol werk maken
Illustraties: @artimals.nl

Ik vind het zo belangrijk dat je jezelf kunt zijn, je waarde kunt zien en weet waar je voor staat. Dat is de basis van mijn ondernemerschap en wat ik heel graag andere vrouwen wil gaan leren. Om te gaan maken, leven en ondernemen vanuit jouw unieke waarde. Als je die basis legt, gaat je dat super veel opleveren. Het is magisch wat er dan gebeurt. Het geeft je zoveel zelfvertrouwen. 

Ook jij gaat dan super waardevol werk maken

Dus ik ben benieuwd! Waar loop jij tegenaan in het ontdekken van je waarde? Welke verhalen vertel je jezelf over je creativiteit? Laat het mij weten, ik help je met liefde verder.

Liefs Femke

Laat een reactie achter