volledig verzorgde dag re-treat | kom terug in jezelf

Create a
movement

retreat en opstellingendag
voor vrouwen die hun plek willen innemen


Laat je creativiteit stromen,
je intuitie spreken & open je hart
voor de beweging die je werkelijk wilt maken.

Kom uit je hoofd, thuis in je lijf &
creëer jouw waarachtige next step,
van binnen naar buiten

femke banner foto

Vertragen & ervaren

Schermafbeelding 2023-10-11 om 14.29.57

Ervaar de kracht van jouw inspiratie gebundeld met de magie van opstellingen. Tijdens deze dag ont-dek je hoe je jouw talenten kan inzetten om helder voor je te zien, voelen en ervaren wat jouw ware volgende stap is. Door te vertragen, de stilte in jezelf op te zoeken en ruimte te maken voor jouw ware verlangens.

 

ont-dek je ware verlangens en welke beweging je te maken hebt om je plek in te nemen

Je bent sensitief, hebt een creatieve geest, je bent gepassioneerd en gedreven. Je voelt dat je hier werkelijk bent om de wereld, op jouw manier, mooier te maken. Maar je neemt jouw plek nog niet volledig in. Je houdt jezelf nog tegen. Of eigenlijk houdt jouw hoofd je tegen, met verhalen die je niet meer dienen en je klein en veilig houden.

In deze ontspannen retreat en opstellingendag ga je vertragen & ervaren. Vertragen, de stilte opzoeken en de stem van je intuïtie laten spreken. Je gaat ervaren, wat jij nodig hebt om nieuwe bronnen in jezelf aan te boren en te leven/werken vanuit je intuïtie. Zo voel jij glashelder jouw ware "next step" in je ondernemerschap of carriere.

retreat en opstellingendag

Vrijdag 1 december
van 10:00 tot 17:00

Volledig verzorgde dag
op inspirerende groene lokatie

incl uitgebreide lunch,
thee/koffie, lekkers en cadeautje

last minute €222 exclusief 21% btw

90593907_849065428943876_3088402826687152128_n-375x550
Schermafbeelding 2023-11-04 om 16.57.55
20190623_154535-1-e1562597579531
Schermafbeelding 2023-11-04 om 17.57.36

Ont-dek wat je werkelijk wilt

Waar jouw hoofd het voorheen altijd overnam als het gaat over jouw volgende stap, aanbod, ondernemerschap, carrière move, laat je vanaf deze dag jouw hart, jouw creativiteit en jouw voeten je leiden op jouw levenspad.

Door af te stemmen op jouw inspiratie en jouw hart, dmv visualisaties en opstellingen krijg je toegang tot informatie, ideëen en verlangens die al in jou verscholen liggen en wachten tot jij ze komt opdiepen.

Gun jezelf deze heerlijke ontspannen dag retraite, een dag van bezinning. Laat jezelf verzorgen, dragen en meenemen en nieuwe inzichten en inspiratie dient zich daarmee aan. Kom bewogen en met hernieuwde energie weer terug.

Femke Veltkamp - quote Howard Thurman

Ik ben Femke, coach, opsteller, creatieve flow ontstopper

Feilloos zie ik waar jij jezelf tegenhoudt. Je verhalen vertelt die je niet meer dienen. Waar jij jouw creatieve energie stopt en je eigen vuur dooft. Ik hoor achter de woorden die je uitspreekt je ware verlangen. Ik voel je pijn, je angst, je verdriet en het is ok, je bent welkom met alles echt alles. Een veilige bedding om los te laten en je ware kracht voelen. Laagjes afgebladderd beschermingsmateriaal help ik je met liefdevolle ogen en zachte handen af te pellen tot jouw prachtige licht weer naar buiten schijnt. Wat je daar verborgen houd lieverd, verdient een plek. Diep van binnen woont jouw ware zelf. De reis naar binnen is waarachtig krachtig en geeft je je vuur, je fundament en je levenslust terug. De kracht om jezelf te dragen, de liefde voor wie je bent en wat je komt brengen en werkelijk jouw plek in te nemen in de wereld. Kom jezelf ont-moeten en ontdekken wat je werkelijk wilt.

 

review creative souls cirkel

Door even echt stil te staan werd alles zo duidelijk. Mijn creatieve licht hoeft niet zozeer feller te gaan branden, dat is er wel, maar die kalmte, die ervoor zorgt dat alles zijn plek krijgt, was echt super! Door 100% tijd voor jezelf te nemen lukt het me om alles helder te krijgen. Het wordt meteen duidelijk waar ik stappen wil zetten en door die helderheid krijg ik focus en ga ik het ook nog doen.

Miranda Vries - creatief ondernemer

Schermafbeelding 2023-10-12 om 21.13.35

Het werd me zo duidelijk dat ik nog méér ruimte mag geven aan het deel in mij wat zo vrij en speels is en me naar plezier, vrijheid en 'hier voel ik me helemaal thuis' brengt. Het heeft me nieuwe inzichten in mezelf gebracht, het heeft me zelfvertrouwen gegeven en de zin om mijn eigen dromen achterna te jagen! En Femke, jij bent zo goed in staat om dicht bij jezelf te blijven. Je weet een hele mooie balans te behouden tussen open zijn over jouw eigen kwetsbaarheden en ervaringen en het faciliteren van het proces. Wijsheid wil gedeeld worden 😉 Je staat als gelijkwaardig naast anderen, zo krachtig, dat zie ik wel eens anders. En tot slot natuurlijk jouw enorme vertrouwen, overgave en lef. Een mens naar m'n hart.

Kirsten - podium voor je hart - coach, spreker en podiumdier

Voor wie?

  • Jij hebt de missie om de wereld mooier te maken, in welke vorm dan ook.
  • Je voelt dat je een MOVE te maken hebt en wilt die echt van binnen uit maken
  • Je VOELT aan alles dat je hierbij hoort. Hoeveel omzet je draait of welke functie je hebt maakt mij niet uit, of je werkelijk als jezelf wilt komen opdagen wel
  • Je wilt uit je hoofd komen, je veiligheidsmodus loslaten en je hart en je intuitie je de weg laten wijzen

Kom in beweging en treat jezelf op deze heerlijke dag

Review Nienke Vletter

Het is heel fijn om met Femke te werken. Ze weet zo goed de juiste dingen boven te halen door haar feilloze intuïtie. Ze creëert een fijne, veilige plek om gelijk de diepte in te gaan. Omdat ik in onze eerdere samenwerkingen al wist dat Femke mij én mijn creatieve proces heel goed doorziet, wist ik al dat ik hier veel uit ging halen. Ze voelt ontzettend goed aan wat er in iemand speelt, welke tools ze in kan zetten om iemand de juiste inzichten te geven.

Nienke Vletter - illustrator en influencer

Review Marijn

Werken met Femke voor mij een geweldige motor om stapje voor stapje dichter te komen mijzelf en bij wat ik de wereld wil bieden, volledig vanuit mijzelf. Zo voor mijzelf kiezen geeft zo veel voldoening en rust. Ik kan mijzelf in geen enkel opzicht meer negeren!

Marijn - Script en story editor

last minute €222* ex 21% btw