Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren

Twijfel jij ook wel eens aan wat je wil en weet je niet waar je nu echt blij van wordt? Wat voor mij altijd belangrijk is om een goede beslissing te nemen is om te kijken naar wat ik mis in mijn leven. 2020 was voor iedereen een moeilijk jaar, we zijn allemaal teruggeworpen op onszelf. Wellicht heb je kunnen bezinnen op wat jouw leven zin geeft, waar de toegevoegde waarde voor jou in zit en wat je nu mist. Wellicht ontdekte je dat jouw creativiteit je eigenlijk heel veel plezier en houvast geeft. Is het een manier om je te kunnen uiten of gewoon om lekker je tijd te besteden en dat je dat dus veeeel te weinig doet. Of je had wel zin om te tekenen maar echt beginnen ho maar.

En wat mis je dan? Waar heb je nu echt behoefte aan?
Loop je misschien tegen een van onderstaande struikelblokken aan?

  • Je hebt sinds je kindertijd niet veel meer getekend en weet eigenlijk niet hoe je de draad weer kan oppakken. Je wilt geen schoolse tekenles gefocust op techniek, je wil je breed oriënteren, perfect natekenen hoeft van jou niet je wil gewoon lekker maken! Spelen ja dat spreekt je zeker aan en een creatief avontuur al helemaal.
  • Je volgde misschien al wel eens een illustratie- of tekencursus, dat was inspirerend en heerlijk maar je stopte na die cursus dan toch met maken. De opdrachten waren leuk maar uiteindelijk weet je niet hoe je jezelf gaande moet houden. Hoe je begint, vanuit jezelf. Hoe je inspiratie vindt, hoe je jezelf leert leren en groeien. (En dat is jammer, want dan heb je op lange termijn niet zo heel veel aan zo’n cursus.) De Illustratieve Ontdekkingstocht leert je precies dat. Zodat jij voor ALTIJD weet hoe jij jouw creativiteit zelf kan aanwakkeren, opstoken en groeien! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot alle lesmaterialen, zo kan je altijd even terugkijken als je vergeten was hoe het ook alweer moest.
  • Je hebt een creatieve opleiding gevolgd maar dat creatieve vuur dat is meer uitgedoofd dan opgelaaid. Het was te praktisch, te vaag of je was te veel bezig met presteren. Tijd voor vrijheid, jouw eigen plezier en herontdekken van jouw creativiteit!
  • Je bent creatief professional en bent toe aan nieuwe inspiratie, aan anders kijken, denken en doen. Je wilt een plek waar je niet hoeft te presteren en waar je jouw creativiteit kan voeden zodat je ook in je werk geïnspireerd blijft (en je weer nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekt!)

Herken jij je in 1 van deze omschrijvingen? Wil jij groot dromen én actie ondernemen? Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan spelen en groeien in een van mijn cursussen. Je vindt ze hier.

Laat een reactie achter