FV_illustratie-expeditie

voor jou

Jij wilt het liefst de hele dag maken, genieten en onderduiken in je werk. Zonder druk. Dat is voor jou creatief leven, echte vrijheid vind je daar.

Omdat die liefde en passie zo sterk is ben je creatief ondernemer geworden, om een creatief en vrij leven te leiden. Maar echt leuk vind je dat ondernemerschap niet. Je levert te veel in, op plezier, op vrijheid, op creativiteit en/of inkomen (of allemaal!).

Daar ben je wel klaar mee, dit kan zo niet langer. Je wilt het zo graag op jouw manier doen een manier die voor jou werkt!
Je wilt groeien als maker en ondernemer en weet dat je daarvoor ook zelf in beweging moet komen. Nu hou je jezelf gewoon klein door maar door rondjes te draaien in angst, rotklussen en to do lijstjes. Je wilt jouw talenten verdiepen, jouw waarde verhogen en met zelfvertrouwen keuzes maken die helemaal bij jou passen.

Jij bent

- creatief ondernemer In welke vorm dan ook... alles kan als het maar leuk is!

- Je bent minimaal 2 jaar ondernemer

- Je verdient al lekker of minimaal genoeg om van te leven.

- Je hebt enige ervaring met coaching, persoonlijke ontwikkeling of iets in die richting.

- je hebt voldoende draagkracht om stappen vooruit te zetten, op jouw voorwaarden.

- Jij verlangt echt naar werken op jouw eigen voorwaarden en vanuit AL jouw talenten.

- Jij wilt meer waarde toevoegen aan je bedrijf en werken/maken/creëeren vanuit flow, het mag makkelijker.

- Je bent niet alleen maar op zoek naar marketingtrucs of slimme strategieën. Je wilt eerst bij jezelf beginnen. Wat is belangrijk voor jou? Hoe wil jij het doen? En daarna met wat eenvoudige stappen én inspiratie vooruit. Van binnen naar buiten.

- Je bent bereid om te investeren in jezelf, jouw makerschap en jouw ondernemerschap. In geld, tijd & energie. Want dat lekt nu vooral weg, en door deze stap te zetten krijg je dat weer terug. Zo verdient het zich in no time weer terug en dat weet je.

- Je gelooft dat als jij goed voor jezelf zorgt en naar jezelf luistert, je ook goed voor je klanten kan zorgen. 1+1=3? nee 6,9,12 oneindig. Want als het eenmaal stroomt bij jou wordt alles in je leven daar beter van. Jij, je klanten, je partner, je kinderen, je … dit is het ripple effect.

 

FV hart hoofd handen
FEMKE_by_LandaPenders-9

Vraag een gratis creatieve vrijheid sessie aan!

Voel jij dat dit echt bij je past? Dat ik je ook wel goed kan helpen? Maar wil je dit graag in een 1 op 1 gesprek verkennen? Even aan mij "snuffelen" en voelen of het je fijn lijkt om met mij te werken?

Ik vind niets leuker dan jouw verhaal te horen en je te laten zien wat er allemaal voor je mogelijk is én welke eerste stap je kan zetten naar waardevol creatief ondernemerschap

Vul de vragenlijst in en plan een gesprek met mij in via de onderstaande link. Dan spreek ik je snel.

 

Plan nu een gratis Creatieve vrijheid sessie met mij in dan help ik je ontdekken welke stap jij kan zetten om jouw meest waardevolle onderneming te creëren.