Met dit traject kan je echt heel veel stappen vooruit maken in relatief korte tijd.

“De afgelopen jaren heb ik verschillende korte creatieve cursussen gevolgd (o.a. zeefdruk, keramiek, schilderen/tekenen). Waar ik heel veel plezier in had, positieve energie van kreeg, en helemaal in op kon gaan. Waarbij ik me na afloop elke keer weer voornam om hier thuis toch echt mee door te gaan. Helaas kwam daar in de praktijk toch vaak weinig van terecht…

Toen zag ik de Illustratie Expeditie van Femke voorbij komen. Deze kwam als geroepen. De stok achter de deur die ik nodig had.

Ik wilde creativiteit heel graag een prominentere rol in m’n leven gaan gevenvaker die positieve energie ervaren en was ook heel benieuwd wat precies mijn eigen stijl & handschrift zou zijn, wat er allemaal uit me zou komen als ik het de ruimte zou geven.

Het afwisselende programma, zowel online als offline in de vorm van workshops, maar ook de inspiratiedagen op locatie, spraken me heel erg aan. Hoewel ik van tevoren uiteraard niet helemaal in detail wist hoe het traject zou gaan verlopen, voelde het goed en heb ik ‘gewoon’ m’n hart gevolgd. Zonder spijt!

Het werken met Femke heeft mij veel opgeleverd. In relatief korte tijd heb ik veel geleerd en ervaren over het creatieve proces, het plezier van het maken, maar ook de blokkades die je kunt tegenkomen, en hoe je daar mee om kunt gaan. Verder veel inspiratie opgedaan en meer inzicht gekregen in wat me wel en niet ligt of aanspreekt. Ik vind het ook leerzaam om dit traject samen met anderen te doen, om te zien hoe hun proces verloopt.

Het mooiste van dit traject vind ik dat de droom van een creatief leven, dat voor mij eerst vaag en onbereikbaar leek, nu stap voor stap steeds realistischer en haalbaarder lijkt te worden. Femke geeft goede feedback en stelt de juiste vragen waardoor je weer verder kunt. En heel belangrijk Doe waar je blij van wordt’. Met dit traject kan je echt heel veel stappen vooruit maken in relatief korte tijd. Ook als je geen jarenlange ervaring hebt en ik ben nu nog maar halverwege!”

Werk van Marieke