De Illustratie Expeditie heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Lisa Gorter

“Mijn creatieve ik is uit een lange winterslaap ontwaakt. Ik zat compleet op slot. Ik ben aan de cursus begonnen vanwege een dringende behoefte om mijn creativiteit te hervinden en dat is gelukt. 🙂

Ik ben compleet open aan de cursus begonnen, in de hoop erop vooruit te gaan, maar ook met de verwachting dat ik er sowieso altijd iets aan zou hebben. Het verbaast mij dat ik zo snel door mijn blokkade heen ben. Dat is boven verwachting. Ik wist trouwens niet goed wat ik kon verwachten, omdat ik al zo lang vastzat. Ik denk dat het je opgeruimde toon was die me wel vertrouwen gaf dat het goed zou komen. Je hebt me uit de knoop gehaald. Je begeleiding is open en ondersteunend, niet dwingend.

Door de opzet van de cursus word ik weer uitgedaagd. Waar ik heel veel aan heb is het jezelf dwingen tot onderzoek voordat je aan een opdracht begint. Dus een cruciaal onderdeel in dit traject wat mij betreft. Lijkt me voor iedereen een aanrader. Veel schetsen en proefjes maken en doodles niet te vergeten. Het heeft ook geleid tot herontdekking van materialen. Ook nooit weg.”

Werk van Lisa