Wil jij tekenen en illustreren nu echt een plek in jouw leven geven?

Jezelf ontwikkelen tot die unieke tekenaar of illustrator, dat doe je niet alléén door het verbeteren van jouw tekenskills! Het is net zo belangrijk om de creatief in jezelf beter te leren kennen. Waarom? Omdat jij dan de stijl en werkwijze ontdekt die je past als een jas. Daardoor zal je sneller groeien en met meer plezier en zelfvertrouwen tekenen!

Zo kan jij die unieke illustraties maken die helemaal van jou zijn!

Ik heb een illustratiereis uitgestippeld, dat je, stap voor stap, helpt te ontwikkelen tot die unieke illustrator.
Ga mee en zet die stappen op jouw creatieve pad!

illustratie reisgids tekenen Femke Veltkamp schilderen utrecht creatief

Gratis Illustratie-reisgids!

Vraag hier “Jouw Illustratie-reisgids” aan! Met de 10 stappen die je helpen die unieke illustraties te gaan maken die helemaal van jou zijn!

Illustratie Expeditie - 9 maanden

Opleidingsprogramma. De weg naar het creatieve leven waar je altijd, altijd al van droomde! Ontdek jouw eigen handschrift, stijl en stem. Maak unieke illustraties die echt bij je passen en wordt een expert daar waar jij op je best bent.

individuele begeleiding

Wil je snel gerichte stappen zetten om jouw creatieve dromen te realiseren? Wil je geld verdienen met jouw creatieve werk? Weten hoe je dat doet en toch heel dicht bij jezelf blijft? In deze 1-op-1 sessies leer ik je hoe je dat doet en maken we een plan dat precies bij jou past.