Femke Veltkamp - Volg je hart

Jouw waarde komt van binnenuit

Volg je hart + jouw unieke talenten & claim jouw meest waardevolle plek

Ik voel dat het tijd is om het blanco canvas dat ik voor mij had langzaam weer in te kleuren met een nieuw avontuur. Ik vervolg mijn weg en ik neem je met liefde mee, als jij wilt.

Ik bewandel het avontuurlijke pad van passie, missie en creatieve flow; creëren door mijn verlangens te volgen, los te laten wat niet (meer) werkt en te omarmen waar ik op mijn best ben, steeds weer. Ik groei en beweeg, ik gebruik mijn natuurlijke talenten, mijn kennis en kunde en vertrouw volledig op het proces. Ik doe geen concessies, als het niet goed voelt dan mag het makkelijker, leuker en nog meer passend bij wie ik ben en mijn waarde(n). Als het schuurt dan zoek ik een andere stroom waar ik meer in flow ben. Dan kan ik mijn beste werk creëeren, mijn klanten het best helpen; de meest waardevolle ervaring creëren voor mijzelf en voor de ander.

Dat klinkt makkelijk he?
Dit is niet hoe ik altijd door het leven ging (of ga).
Ik ken worstelen en vastlopen oh zo goed, het zijn richtingaanwijzers geworden om het anders te doen.

Op mijn 30e stortte ik in. De start van leren leven naar mijn waarden. Alle verhalen die ik mijzelf over mijzelf vertelde mocht ik gaan herschrijven. Bijvoorbeeld: Vanaf mijn 6e heb ik alleen maar gehoord dat ik niet kon leren. Wat resulteerde in jaren en jaren aan alle externe verwachtingen proberen te voldoen en daar eindeloos in falen. Keer op keer bevestigd worden dat ik toch echt niet slim genoeg was, dan geloof je dat vanzelf. Jaren leven met faalangst en niet goed genoeg te zijn, met als resultaat op mijn 30e een 2 jaar durende burnout. Loskomen van dat verhaal heeft mij geholpen om NU volledig te gaan staan voor waar ik WEL goed in ben, waar mijn talenten WEL liggen en mijn FLOW te volgen. En dat is oa. wat ik weer doorgeef en de vrouwen waar ik mee werk ook leer, want mijn worsteling is niet uniek. En zo wordt je shit je hit, je pijn je perspectief, je imperfecties je magneet, je schaamte je vuur.

Femke - authentiek leven, maken en ondernemen

Na mijn burnout begon ik als zelfstandige. Ik worstelde me door een zoektocht naar wie ik was en wat ik wilde doen en maken, maar ook daar keek ik veel naar buiten en naar wat ik deed (welke vaardigheden ik had), niet waar ik van nature zo goed in was. Ik was een manusje van alles, nam alles aan dat maar iets van geld opleverde en werkte uiteindelijk voor minder dan minimumloon. Tot ik het ZO beu was, ik miste de waardering van mijzelf en van de ander, ik miste de vrijheid om te doen wat ik echt leuk vond, ik miste geld op mijn bankrekening om van te leven en mijn gezin van te onderhouden.

Ik vond mijzelf meer waard. Ik wist 2 dingen zeker, ik wilde doen waar ik echt goed in was en ik wilde gewoon meer geld verdienen. Ik gaf EINDELIJK toe dat ik niet wist hoe (je snapt hoe moeilijk dat was nu je weet waar ik mij zo intens voor schaamde) en schakelde hulp in.

Ik heb jaren en jaren geleefd naar waardeloosheid, schaamte en angst.

Dat heeft mij geholpen om NU te leven, werken en ondernemen vanuit waarde, zelfliefde en verlangen.

Die verandering in mindset heeft ZO veel veranderd. Als illustratie mentor creëerde ik een community van 12.000+ volgers. Ik zette meer dan een miljoen om met 1 traject dat ik volledig heb gecreëerd vanuit flow, passie, verlangen en met behulp van AL mijn talenten. Hielp meer dan 400 studenten naar hun natuurlijke handschrift, eigen stijl en stem = authenticiteit. Door het creatieve proces zijn werk te laten doen = flow. Ik werkte altijd al met die interne handrem (criticus, perfectionisme, vergelijken enz enz), met visualisatieoefeningen om verbinding te maken met verlangens en wijze raadgevers en begeleide in de mentorsessies mijn studenten door hun blokkades heen in hun makerschap. Waar hou je jezelf tegen? Hoe kan het makkelijker, leuker, authentieker? Meer JIJ?!

Altijd is mijn drijfveer geweest om mensen te helpen zichzelf te zijn en hun natuurlijke talenten op waarde te schatten.

En dat blijf ik doen, niet meer als illustratiementor, maar dan als mentor & coach voor vrouwelijke ondernemers met een creatief bedrijf. Ben jij dat nu al of wil jij daar komende jaren in starten blijf dan vooral met mij mee wandelen! Voel jij meer een nehhh niet voor mij, ik schrijf mij liever uit, dan begrijp ik dat helemaal. Ik wens je een prachtige creatieve weg en leven in flow. Dank dat je een tijdje met mij meeliep, je kan je onderin deze mail uitschrijven voor komende mails.

Femke - quote Howard Thurman

Ik ben de gevoelige en de opmerkzame in het gezin waar ik in opgroeide. Ik ga het leven aan, niet uit de weg. Ik stel eerlijke vragen. Ik heb het liefst echte oprechte gesprekken met diepgang. Ik voel feilloos aan waar iemand zichzelf tegenhoudt. Ik zie mensen hun talenten waar ze er zelf aan voorbij gaan. Dat zijn mijn natuurlijke talenten.

Alles wat ik leerde op mijn levensweg, kunst- & coachopleidingen en uit mijn ondernemerschap; over authenticiteit, waarde, talent, creativiteit en over mens zijn. Over vallen en krachtig weer opstaan. Ik neem het allemaal mee om je te helpen jouw leven en werk te laten stromen en het mega op te waarderen! Ik wandel graag langere tijd met je mee, want deze verdieping, transformatie en groei wordt gedragen door tijd. Ik ben niet van de quickfix en de snelwegen maar van duurzame groei en de avontuurlijke route over bergpaadjes met bloemen en beken. 

Ik begeleid je op jouw avontuurlijke pad van passie, missie en flow; creëren door jouw verlangens te volgen, los te laten wat niet (meer) werkt en te omarmen waar jij op je best bent. Je in beweging te zetten en te laten groeien door je natuurlijke talenten te omarmen en te vergroten.

Zodat je geen concessies meer doet op jouw talenten, alles wat je doet volledig passend is bij wie jij bent en jouw waarde(n).

Ik werk NU het beste samen met

  • vrouwelijke creatieve ondernemers met minimaal 3 jaar ervaring
  • die minimaal kunnen leven van wat ze doen maar meer willen verdienen
  • die echt verlangen werken op hun eigen voorwaarden en werken vanuit AL hun talenten.
  • die meer waarde willen toevoegen aan hun bedrijf en werken/maken/creëeren vanuit flow
  • die niet op zoek zijn naar marketingtrucs of slimme strategieën maar van binnen naar buiten willen werken en dus bereid zijn om eerst bij zichzelf te beginnen.
  • die geloven dat als jij goed voor jezelf zorgt en naar jezelf luistert, je ook goed voor je klanten kan zorgen. 1+1=3? nee 6,9,12 oneindig. Want als het eenmaal stroomt wordt alles in je leven daar beter van. Jij, je (toekomstige)klanten, je partner, je kinderen, je …
  • die bereid zijn om te investeren in zichzelf, hun makerschap en nu ondernemerschap. In geld*, tijd & energie.

Herken jij jezelf hierin?

Kan je het verlangen proeven?
Pak mijn hand, de weg van je hart roept!


Liefs, Femke

Laat een reactie achter