Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Je EIGEN imperium! Hoe zou dat zijn?

Imperium”, een speciaal woord dat ik speciaal voor jou heb gekozen. Want een imperium draait helemaal om jou. Daar mag je naar verlangen, een plek voor jezelf in de wereld, dat doe ik ook.

Ik heb inmiddels een eigen imperium gecreëerd dat altijd met mij mee beweegt. En dat is precies waar jouw bedrijf ook om mag draaien: om jou. En dat is ook wat ik jou gun, een bedrijf dat helemaal past bij jou, waarin het makkelijk gaat in plaats van moeizaam.

Ik gun je een bedrijf dat jou dient en dat jou genoeg oplevert in verschillende opzichten: in plezier, geld en waardering. Deze elementen zijn allemaal even belangrijk. Ze zorgen er namelijk voor dat er creatieve vrijheid ontstaat. En creatieve vrijheid zorgt er weer voor dat jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen.

En ontwikkeling is nodig. Want als je blijft stilstaan, zakt de energie in jezelf en in je bedrijf en groei je dus niet meer. Het is juist zo belangrijk om te kunnen groeien. En dat kan alleen als je de vrijheid hebt om te kunnen doen wat jij wil, wat bij jou past. Als jij alleen maar bezig bent met opdrachten uitvoeren, dan blijft er weinig vrijheid over.

Wil jij ook blijven groeien, meer vrijheid in je onderneming, meer ondernemen vanuit jezelf en minder vanuit wat er gevraagd wordt?
Kijk dan eens bij mijn trajecten waarin ik je help je meest waardevolle plek als maker en ondernemer te vinden en innemen.

Liefs Femke

Laat een reactie achter