Schermafbeelding 2022-09-19 om 16.28.53

Yes! Ik meld mij bij deze aan voor de Creative souls cirkel!

Je kan je direct inschrijven door het invullen van deze vragenlijst.

Om een groep samen te kunnen stellen die bij jouw wensen aansluit wil ik graag van je weten wat jij zoekt in de groep en wat jouw achtergrond is.

Ik laat je zsm weten of deze creative souls cirkel bij jouw wensen aansluit en je inschrijving definitief is. Als het niet bij jouw wensen aansluit dan zal ik je dat natuurlijk ook laten weten, daarmee vervalt dan jouw inschrijving.

Dank je wel
Liefs Femke!

ps: Er is een maximaal aantal deelnemers in de groep, de inschrijvingen worden op volgorde behandeld, als de groep vol is zal ik je dat ook laten weten. Wees er daarom op tijd bij!

creative souls cirkel deelnemers vragenlijst
Om voor deze pilot een groep samen te stellen die goed bij elkaar past wil ik eerst een paar dingetjes van je weten. Wat jouw wensen zijn en wat je nu doet. Ik laat je dan binnenkort weten of de groep wel of niet bij jouw wensen aansluit en/of je je definitief kan inschrijven.