Jij weet eigenlijk heel goed wat je wilt: jouw unieke eigen illustraties maken.

Schilderen, tekenen, illustreren. Opgaan in het maken en genieten van wat er onder jouw handen ontstaat. Je wilt trots zijn op wát je maakt en het véél vaker doen. Je droomt van handgemaakte illustraties die helemaal van jou zijn. Jouw handschrift, jouw stijl en jouw stem. Een eigen portfolio met jouw projecten. En je verlangt naar een vrijer en creatiever leven. Het lijkt alleen zo ver weg!

Je smult van alle mooie illustraties die je op Instagram ziet en op Pinterest verzamelt. Die je ziet in prentenboeken of in de Flow. Je tekent wel, en ook wel met enige regelmaat, maar je mist die verdieping, je mist eigenheid en je groeit eigenlijk helemaal niet.

  • Je wilt jouw eigen stijl ontdekken en/of verder verdiepen.
  • Je wilt met meer lef en zelfvertrouwen maken
  • Je wilt jouw creativiteit een grote plek in jouw leven geven omdat dat je weet dat dat je gelukkig maakt.
  • Je wilt een eigen portfolio met uniek werk dat helemaal van jou is
  • Je zou graag van illustreren je werk maken, wauw als dat eens kon!

ER IS ALLEEN ALTIJD DIE MAAR, DIE DREMPEL OM TE BEGINNEN, DIE 100 EXCUSES. 

Wat ga je dan maken? Er zijn toch zoveel mensen die dit willen, waarom ik? Ben ik niet te oud? Daar kan je toch geen geld mee verdienen? Ik heb echt niet genoeg talent! Pfff… zo irritant, en dat is precies waar je klaar mee bent. Dit weerhoudt je al heel jouw leven van het volgen van jouw droom en het zetten van de stappen die je eigenlijk zo graag zou willen zetten.

Je wilt serieus aan de slag een plan, een stok achter de deur, meer inzicht in jouw eigen kunnen en echt groeien.

Dan is de Illustratie Expeditie echt iets voor jou!

Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen Utrecht creatief illustreren creatieve coaching workshop

De kracht van de Illustratie Expeditie

In dit opleidingstraject

+ leer je waar JIJ op je best bent
+ ontdek je jouw unieke handschrift
+ leer je het creatieve proces kennen en inzetten
+ overwin je twijfels en uitstelgedrag
+ ga je met lef en zelfvertrouwen maken
+ leer je hoe je uniek en eigen werk maakt
+ vind je jouw eigen stijl
+ leer je krachtige en aantrekkelijke beelden te maken
+ leer je de creatief in jezelf kennen en laten zien
+ groei je uit tot een unieke illustrator

WIE BEN IK…

Ik ben Femke! Jouw Illustratie Mentor

In dit opleidingstraject neem ik je mee op een bijzondere reis die van jou een eigen en vrije illustrator (kunstenaar) maakt. Ik geloof dat als jij gaat maken met je handen, je hoofd én je hart, je uitgroeit tot die unieke maker.

Daarom ligt de aandacht in de Illustratie Expeditie niet alleen op beter tekenen, illustreren en krachtige beelden maken. Ik leer je juist het creatieve proces beter kennen en inzetten, je creatieve hart volgen, jouw eigen pad uitstippelen en met meer lef keuzes maken die echt bij je passen.

Ik haal het creatieve talent in je naar boven en laat je zien waar jouw kracht ligt. En geef je het zelfvertrouwen om te gaan maken vanuit dat unieke talent. Dat is precies waar de magie ontstaat. >> 

Ga je met me mee?

fiets tekenspullen illustratie reisgids tekenen schilderen utrecht

Van nature heb ik de drive om mensen te helpen helemaal zichzelf te zijn, hun hart en hun talenten te volgen. Het lef te ontwikkelen zichzelf te laten zien.

Uitgroeien tot een unieke illustrator leer je namelijk niet alleen door technisch beter te worden. Het is nog veel belangrijker de creatief in jezelf beter te leren kennen en dat de motor te laten zijn voor jouw illustraties en projecten. Dan wordt jouw werk écht super aantrekkelijk, uniek en krachtig.

Wil jij leren hoe je unieke illustraties kan maken die helemaal van jou zijn?

Dan is de Illustratie Expeditie  voor jou gemaakt…

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

De Illustratie Expeditie duurt 9 tot 12 maanden.
en bestaat uit 3 blokken 

Blok 1: handschrift
Blok 2: stijl
Blok 3: stem

Je ontvangt ± 3x 10 weken een lesvideo met bijbehorende opdrachten en video’s met veelgestelde vragen en tips. Je weet iedere week precies wat je moet doen om te ontdekken wat bij jou past en je verder te ontwikkelen. Zo lang de expeditie bestaat heb je toegang tot de lessen.

Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot jouw eigen groep en eigen map in de Expeditiereizigers community. Een actieve groep met geweldige gelijkgestemde creatieven, waarmee je samen op avontuur gaat. Je leert en inspireert elkaar zo ontzettend doordat je dezelfde ontwikkeling doormaakt.

En dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog een jaar lang toegang tot mijn mentorgroep. Je kan meedoen met live mentorgroepsessies via zoom (soort skype) én op mijn prikbord al je vragen stellen voor de vraag & antwoordvideo’s.

illustratie reisgids tekenen Femke Veltkamp schilderen utrecht creatief