intiem en diepgaand groeps- & 1 op 1 coachtraject | 6 maanden

Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers
grow
with the
flow

ontdek jouw unieke flow, creativiteit en maak de weg vrij voor authentiek ondernemen op jouw voorwaarden

Je hart roept!

Doen zoals het hoort?

Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Dat is nooit echt je ding geweest.

Altijd al kleur je liever buiten de lijntjes en ga je je eigen weg. Je vindt het heerlijk om altijd nieuwe dingen te ontdekken, jouw creativiteit en nieuwsgierigheid zijn jouw drijvende kracht.

Je wilt ondernemen omdat je je niet kan voorstellen om in een hokje te passen en iedere dag hetzelfde riedeltje af te draaien. De bewegingsvrijheid, creativiteit en autonomie van het ondernemerschap, daar zit zoveel verlangen. Maar je voelt ook hoe uitdagend het is om dat te creëren en te behouden.

Je doet graag je eigen ding maar je wilt wel ook echt iets betekenen voor anderen. Je wilt jouw kennis, plezier, liefde en vakvrouwschap inzetten om de wereld een beetje (of een heleboel) mooier te maken. Ervaringen, beelden, oplossingen creëren waar hun hart sneller van gaat kloppen. Anderen inspireren, helpen groeien, jouw kennis en liefde voor wat je doet delen. Je bent een vrouw met een missie en die wil je graag leven in het leven.

Ontdekken en verwoorden wat die missie nou precies is, wat je beweegt én daarvoor gaan staan, daar wordt het spannend en haak je af. “Wie denk jij wel wie je bent om dat te willen?" "daar kan je toch nooit…””wat bezielt je, hou het maar lekker veilig”. Dat interne gekakel, dat is wat je steeds remt. De angst om... ach vul maar in, je kan 100 excuses verzinnen om het niet te doen.

En misschien maar 1 reden waarom wel.
OMDAT JIJ HET WILT

En mag dat genoeg zijn? Ik hoop het voor je. Dat je jezelf dat gunt en je voelt dat JIJ dat waard bent, ook al weet je nog niet precies hoe, dat je dat ook niet hoeft te weten om ja te zeggen en gaat doen. Dat ontdek je vanzelf, als je besluit om je hart te volgen en niet meer dat interne gekakel laat regeren. Als je het creatieve proces haar prachtige werk laat doen, in jou, in jouw aanbod en jouw ondernemerschap. En dat DOEN dat is nu net zo belangrijk als je wilt groeien, als je jouw dromen wilt creëren in de werkelijkheid. Als je niets DOET gebeurt er ook gewoon niets. Stapje voor stapje vooruit. Leuke en spannende groeistappen zetten, dat is de avontuurlijke weg.

Pak mijn hand, welkom op de weg van de dapperen, van het niet-alles-weten-maar-het-toch-doen, van de liefdevolle, van de wereldverbeteraars, van de mooimakers, van de dagdromers, van de creatieven, van de opschudders, van de eigen - wijsjes, van de bewustmakers, van de zwart-bonte schapen, van alles mag er zijn.

Ga mee DOEN, EXPERIMENTEREN EN SPELEN in je ondernemerschap
Pak je “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” jas en ga mee op ontdekkingstocht.

grow with the flow

start november 2023 | 6 maanden

Ontdek jouw flow je ware missie en neem jouw plek in

Intieme groep, max. 8 deelnemers,
Voor vrouwen die authentiek en creatief willen ondernemen
Balans zoeken tussen zingeving én resultaat.

  • 1x startsessie met groep in Utrecht

  • 6x online groepsessie Coaching/Q&A

  • 1x eindsessie met groep + afsluitende borrel

  • 2x 1-op-1 sessie met Femke via zoom of in Utrecht

  • grow with the flow appgroep

€3333*

prijzen ex btw | schrijf je in voor de interesselijst om deel te nemen tegen aantrekkelijk earlybird tarief

Mag het helemaal op jouw manier?

Het is echt te gek dat ondernemerschap, en je zou niets anders willen. Maar mag het nu helemaal op jouw manier? Vanuit AL jouw kennis, jouw waarden en jouw expertise en AL jouw talenten. Op jouw voorwaarden? Want je voelt ook dat je soms ook moe bent van alle ballen in de lucht houden. Het alleen doen. Te weinig vragen of je te veel aanpassen. De verantwoordelijkheid dragen.

Je wilt graag nieuwe inspiratie, nieuwe energie, lekker op die golf meesturen van een nieuw avontuur dat zich ontvouwt. Je wilt jezelf niet meer klein houden maar echt groter groeien. Meer staan voor wat jij te bieden hebt. Maar ook leren dat je kunt leunen, om hulp vragen, het oké is om niet alles te weten. Het idee van een kleine groep vrouwen om daarin de herkenning te vinden spreekt je aan. De eerlijkheid en saamhorigheid van ondernemende vrouwen die ook gewoon lekker geld willen verdienen met wat zij het liefste doen en daarvoor willen gaan. Een veilige groep waar je jouw stoere ik-kan-het-allemaal-alleen-jas even aan de kapstok te rusten mag hangen, om hem weer naar huis mee te nemen en voelen dat hij ineens veel lichter valt.

Wil je nog meer ruimte creëren voor jezelf, voor wie jij bent, wie jij NU bent en het fundament van een bedrijf creëren dat met jou mee kan groeien? Ik help je met liefde, plezier én met al mijn kennis van het creatieve proces en het ondernemerschap.

Femke Veltkamp - creatief leven, maken en ondernemen

Waarom ik je zo goed kan helpen.

Ik ben Femke Veltkamp, ik studeerde aan de kunstacademie, werd zzp-er en rommelde eerst een paar jaar wat aan.

Ik investeerde in persoonlijke ontwikkeling en ondernemerscoaching. Ik koos voor waar ik na nature goed in was en ging dat inzetten in mijn ondernemerschap. Ik creëerde mijn eigen aanbod, met mijn unieke eigen signatuur en werkwijze en focuste op mijn toegevoegde waarde. Ik verhoogde mijn prijzen en groeide ieder jaar op alle vlakken.

Persoonlijk groeide ik zo in zelfvertrouwen, mijn creativiteit kon ik veel breder inzetten en als ondernemer vond ik echt mijn plek.

Ik ging van “manusje van alles, u vraagt wij draaien voor minimum aan inkomsten zzp-er”
In 1 jaar tijd naar een eigen aanbod, een zelf ontwikkeld programma met ideale klanten voor een mooie prijs. In 2 jaar tijd naar “regie over mijn inkomen, meer ideale klanten, hogere prijzen en een klein team” En na 5 jaar tijd naar 2 ton omzet op jaarbasis, een online schaalbaar programma, een 5 koppig team en mentoren die mijn programma’s begeleiden. En toen vond ik het niet meer leuk 🙂 en sloeg ik een nieuwe weg in.

Ik ben met mijn succesvolle bedrijf gestopt op het hoogtepunt. Ik wilde weer echt met mensen werken, terug naar de essentie, met mijzelf en met mijn klanten de diepte in én dromen realiseren. Ik volgde een coachopleiding en startte een nieuw bedrijf als coach voor vrouwelijke ondernemers die vanuit zichzelf willen werken (innerpreneurs), creatief en authentiek willen ondernemen.

 

Ik help je, met liefdevolle en aandachtige blik, jouw ware zelf te ont-dekken. Ik coach je op een onbewuste laag, om jouw belemmerende patronen te doorbreken. Door zichtbaar te maken wat je remt en waar je bronnen liggen om echt je plek in te nemen. Door je te verbinden met wie je werkelijk bent, voorbij de verhalen die je over jezelf denkt/vertelt. Wordt het tijd om je handrem van je leven te halen? Ben je klaar voor een nieuw avontuur? ❤️

Voor wie?

  • Je bent ondernemer en je VOELT aan alles dat je hierbij hoort. Dit gaat voorbij aan jaren ervaring of bereikte omzet
  • Je wilt jouw kwaliteiten veel meer inzetten en daarvoor staan met een eigen waardevol aanbod. Met meer plezier en authenticiteit.
  • Je hebt affiniteit met persoonlijke ontwikkeling én je voelt dat als je je bedrijf in beweging wilt krijgen, jij zelf in beweging zal moeten komen. De ruimte om te doen wat jij wilt ontstaat van binnen uit.
  • Je bent leergierig en bereid om stappen te zetten die soms spannend zijn en buiten je comfortzone liggen (maar juist in je geniuszone ;).

Ben je enthousiast? Zet jezelf vrijblijvend op de interesselijst voor Grow with the flow.

Data

  • Volgt nog

Femke Veltkamp Flow Mentor - coaching voor vrouwelijke creatieve ondernemers