De Illustratie Expeditie geeft je zoveel inzichten. Niet alleen op illustratief vlak, maar ook op je creatieve manier van denken en leven.

Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen utrecht“Ik wilde geen illustratiecursus volgen waarbij je heel goed ‘poppetjes, boompjes, huisjes’ leert tekenen, maar wilde op zoek naar mijn eigen stijl en kwaliteiten en deze verder uitdiepen. Het lukte me niet om dit in eigen tijd te doen zonder stok achter de deur en goede coaching/feedback om verder te groeien.

Ik zit in de VIPgroep en ben nu net klaar met het tweede blok. Ondertussen heb ik mijn manier van werken en onderzoeken ontdekt én ik begin al aardig door te krijgen waar mijn kracht en liefde ligt. Nu denk ik er zelfs over om in de toekomst mijn baan op te zeggen en mij te richten op illustreren.

Femke haar begeleiding is heel fijn. Ze is doortastend, heeft door of er met of zonder aandacht is gewerkt, of je er plezier in had, etc. Femke benadert alles positief, maar weet toch altijd net dat randje op te zoeken waar verbetering te halen valt. Op die manier word ik gestimuleerd om na te denken over mijn werk, te analyseren en verder te groeien. Het beste van dit traject vind ik de persoonlijke begeleiding op ieders individuele pad en/of niveau.

Ik zou dit traject zeker aanraden! Het geeft je zoveel inzichten. Niet alleen op illustratief vlak, maar ook op je creatieve manier van denken en leven. Je leert echt je unieke zelf te zijn en daarin alleen maar beter te worden.

Ik zou het VIP traject (dat ik nu volg) wel alleen aanraden aan mensen die serieus op zoek zijn naar groei in hun werk en het niet zozeer als kleine hobby ernaast zien. Daar is de VIPgroep en opleiding te ‘serieus’ voor, in de goede zin van het woord. 😉

De Illustratie Expeditie heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Werk van Greetje

Deelnemer illustratie opleiding
Prentenboek leren maken
Creatief met illustraties
Leren illustreren illustrator
Eigen stijl ontdekken