GRATIS workshop

"Jouw unieke droom illustraties"

In deze super inspirerende en waardevolle workshop nemen we je mee om te leren hoe je jouw unieke illustratiestijl vindt, hoe je onderscheidend en aantrekkelijk werk maakt en hoe je jouw creatieve dromen waar maakt. Je creatieve vuur wordt zeker aangewakkerd! Zet een kopje thee, pak je favoriete notitieboekje erbij, creëer een moment voor jezelf en ga er lekker voor zitten.

workshop jouw unieke droom illustraties

Na het aanvragen van de workshop ontvang je hem direct in je inbox.

Je ontvangt daarnaast onze inspiratiemail, uitnodiging voor gratis workshops en mentorsessies, onze blogs en vlogs! Dat wil je!

*Door gebruik te maken van dit formulier geef ik toestemming aan Femke Veltkamp om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacy verklaring.

Ik heb aan mijn laptop gehangen…. Ik ben helemaal hyperdepiep… Ik ga mijn Pippilangkousen ophijsen. Die beeldspraak blijft heel erg hangen! Pippi is al mijn hele leven een soort alterego. Ik ga ervoor en ben helemaal enthousiast.

- Judith -

Vanmiddag de online workshop gevolgd en ik werd er heel erg blij van. Je passie en liefde voor wat je doet spat er af en dat is zo mooi! Zonnige blije groetjes.

- Ilse -

Heeft heel veel losgemaakt. Tot tranen toe. Alles was midden in de roos. Dank je wel!

- Esther -

Veel geleerd en voel me geïnspireerd! Ik heb veel aantekeningen gemaakt en ga het allemaal laten bezinken. Je hebt een hele prettige manier van presenteren, fijn om naar te luisteren! HEEL erg bedankt Femke!

- Franca -

Wat kan je verwachten?

In deze gratis online workshop, van ruim een uur, deel ik met veel liefde mijn weg naar uniek en eigen werk, naar creatieve flow, naar los, speels, vrij werk en een gelukkig en succesvol creatief leven.

Ik vertel je alles over 10 feeërieke fabels, waarachtige wonderen, vleugjes fantasie, toverachtige technieken, magische mirakels, triomf tips, krachtige keerpunten, fantasierijke filosofieën en andere intrigerende inzichten die je laten zien dat creatieve dromen geen sprookjes zijn.

In deze workshop ontdek je:

  • Welke technieken je kan inzetten om jouw eigen stijl en stem te ontdekken en ontwikkelen
  • Waarom talent het meest overschatte onderdeel van creativiteit is
  • Wat je vooral niet moet doen als je origineel en eigen werk wil maken
  • Met welke simpele technieken je ideeën en inspiratie overvloedig laat stromen
  • Welke hobbel je waarschijnlijk op dit moment tegenhoudt om je creatieve droom te realiseren
  • Met welke stap jij in korte tijd jouw unieke portfolio kan ontwikkelen, die je met trots met de wereld deelt
Femke met werk 1

Vraag hier mijn GRATIS workshop aan
"Jouw unieke droom illustraties"

[activecampaign form=17 css=1]

Na het aanvragen van de workshop ontvang je hem direct in je inbox.

Je ontvangt daarnaast mijn inspiratiemail, uitnodiging voor gratis workshops en mentorsessies, mijn blogs en vlogs! Dat wil je!

*Door gebruik te maken van dit formulier geef ik toestemming aan Femke Veltkamp om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacy verklaring.

Hoi! Ik ben Femke, jouw illustratie mentor

Schermafbeelding 2019-12-13 om 16.20.24

Ik help creatieven, die ergens een creatieve afslag hebben gemist, hun dromen najagen en zich ontwikkelen tot een unieke illustrator en een zelfverzekerde maker! Om zo het creatieve leven te creëren waar ze al jaren van dromen.

10 jaar geleden was ik mijn creativiteit helemaal kwijt geraakt. Ik was opgebrand, wist niet meer wat ik leuk vond en leefde een leven dat niet van mij voelde. Ik was mijn creatieve dromen jaren daarvoor uit het oog verloren door vooral aan de wensen van anderen te voldoen en het veilige pad te bewandelen. Ik had 2 diploma's van creatieve opleidingen in mijn zak maar ik voelde mij super onzeker. Ik had al jaren niet meer getekend!

Ik besloot het roer om te gooien en weer te gaan doen waar ik plezier in had, mijn dromen achterna. Illustreren, maken met mijn handen en een vrij en creatief leven, dat is wat ik wilde.

Ik leerde met horten en stoten, mijn eigen weg gaan, mijn onzekerheden te overwinnen, weer te spelen en experimenteren en zo uiteindelijk mijn eigen stijl en stem te ontdekken. Zodat ik weer met liefde werk kon maken waar ik trots op was. En ik wil jou graag leren welke stappen jij kan zetten om jouw creatieve dromen waar te maken.

Ik bied jou deze online workshop gratis aan. Gratis maar niet voor niets. Want ik vind het belangrijk dat je ook echt iets doet met wat ik je leer. Doe dus alleen mee als je écht bereid bent om jouw creatieve dromen te investeren.

Ik heb inmiddels al honderden creatieven geïnspireerd en honderden vrouwen begeleid naar hun eigen illustratie stijl en stem én dat creatieve droomleven.

Wil je weten hoe? Vraag dan de gratis workshop aan.