3 delige visualisatie meditatie 

ONTMOET JOUW 4 INNERLIJKE RAADGEVERS DIE JE ANTWOORDEN GEVEN op weg naar vervullend leven en werken

.

ontdek jouw eigen wijsheid 

Je krijgt na inschrijving direct toegang tot de visualisatieoefening

JOUW NATUURLIJKE EIGEN WEG

Een heerlijke ontspannen en visuele reis in jezelf, neem ik je langzaam mee op jouw natuurlijk weg. Op jouw weg ontmoet je jouw persoonlijke krachtbronnen, je hun wijsheid en kracht geven om je eigen weg te gaan. Geef je lekker over, verbindt je met jezelf, ontspan, hoofd uit en inspiratie aan.

 

JOUW 4 PERSOONLIJKE KRACHTBRONNEN

• jouw creatieve vuur
• jouw richtingaanwijzer
• jouw natuurlijke krachtbron
• jouw wijze raadgever

Die je altijd met je meedraagt op jouw weg

 

MET DAARNA 2 VERDIEPENDE OPDRACHTEN

• om jouw pad uit te stippelen in het dagelijks leven
• krachtige haalbare stappen formuleren
• die je helpen iedere dag focus te houden
• en je verbonden houden met jezelf en jouw pad

"Ik vind het echt een stuk makkelijker om geconcentreerd te blijven als ik meegenomen op een reis in de meditatie en dat was in dit geval echt heel erg mooi gedaan! Het was een reis die ieder op zijn eigen manier kan bewandelen. Ik heb na de meditatie rustig de tijd genomen voor een tekening wat ook heel fijn was om te doen.

Bij dit soort meditaties kom ik in een bepaalde rust, als ik in het dagelijks leven dan in onbalans ben kan kan ik makkelijker om terug te gaan naar die visualisatie. Dat kan me in een fractie van een seconde weer terug bij mezelf brengen. Heel erg bedankt, enorm van genoten!

- Zoë -

Ik ben Femke systemisch coach voor gedreven, bewuste vrouwen met de missie om de wereld mooier te maken.

Ik help jou om jezelf, jouw ware talenten en jouw missie te ont-dekken. Zodat jij jouw natuurlijke weg kan gaan bewandelen en/of die met veel meer ontspanning, gemak, plezier, moed en vertrouwen te vervolgen. 

Dat vertaalt zich door naar alles in jouw leven. De relatie die je met jezelf hebt, je relaties met vrienden, partner en evt kinderen, je werk/ondernemerschap. 

Je natuurlijke weg gaan, vertrouwen op jouw eigen wijsheid en je plek innemen in de wereld. Het begint allemaal met jou, met jezelf volledig omarmen en zien wie je werkelijk bent. De hulpbronnen in jezelf voelen en laten groeien. Je natuurlijke daadkracht en draagkracht ontvangen en je natuurlijke talenten en missie vinden. 

Ik neem je mee op het pad van zelfliefde, zelfzorg, zelfvertrouwen en zelfexpressie. 

Als jij weer volledig in verbinding met jezelf staat, gaat voelen wat voor jou belangrijk is, wat jij nodig hebt én je jezelf dat leert geven, ben je vrij, vrij om te doen wat jou beweegt. Kan je zacht zijn met jezelf én krachtige stappen zetten. True you journey. Ga je mee?

1
review jessy

"Die visualisatieoefeningen werken supergoed voor mij. Ik krijg ideeëen over wat ik wil doen of maken. Heldere inzichten omdat ik zo duidelijk voel wat ik wel en niet wil. Heel fijn. Ik krijg er meteen energie van en het is zo lekker "makkelijk".

Jessy Rietdijk | ontwerper, illustrator en kunstenaar

visualiseer jouw natuurlijke weg

en ontmoet jouw 4 persoonlijke krachtbronnen

die je de richting wijzen op jouw pad