start wekelijks
met rust & focus

in verbinding met jezelf &
wat impact maakt voor jouw
welzijn & groei

voor gedreven, creatieve en/of bewuste vrouwen met de ambitie om de wereld mooier te maken

Start je week met rust en focus op wat er werkelijk toe doet voor jou & wat impact heeft op jouw missie om de wereld mooier te maken.

Verbonden met jezelf, de liefde voor wie je bent en wat je doet, jouw creativiteit en jouw eigen wijsheid.

Jouw wekelijkse dosis

zelfliefde practice, mind & energyshift & focus, door hart en bezieling gedreven impactvolle stappen op jouw natuurlijke weg

Voor gedreven vrouwen met de missie om de wereld mooier, bewuster en liefdevoller te maken. Ondernemers, niet ondernemers all welcome.

2

Die impactvolle, stoere, authentieke stappen in je ondernemerschap of carrière die zet je niet op wilskracht en pushen die zet je alleen als je verbonden bent met jouw zelfvertrouwen, zelfliefde en eigen-wijsheid + de diepe verbinding met waarom je het doet.

als je nu teveel op anderen vertrouwt, niet durft te bewegen of experimenteren, je niet uitspreekt, de lat heel hoog legt. Of bezwijkt onder zelfafwijzing dan is dit jouw call vrouw!

NU

Je start je week rommelig en chaotisch, vooral gericht op wat anderen van je willen.
.
Perfectionisme heeft de overhand, je legt de lat graag hoog wat maakt dat je niet begint of eindeloos blijft pielen op details.
.
Je voelt niet meer wat jij ECHT wilt, je danst er omheen of stelt voortdurend uit wat er voor jou echt toe doet.
.
Je bent aan jezelf aan het trekken en pushen of juist je verlangens aan het onderdrukken en dat kost bakken energie.


MET TRUE YOU FOCUS SESSIES

Je start je week in verbinding met jezelf, zelfzorg, zelfacceptatie en zelfexpressie zijn het startpunt en focus van jouw week.

je raakt afgestemd op jouw ware verlangens en talenten, wensen, dromen die van binnen uit komt.

Je stelt jezelf vooraf een doel of intentie die echt bij jou verlangens aansluit. Iedere week zet je stappen vooruit met gerichte en gepaste acties die echt bij jou passen. Dat kunnen zachte acties zijn die naar binnen gericht zijn of 'concrete' doelen die naar buiten gericht zijn.

Zo maak jij de commitment naar jezelf en het vervullen van de verlangens die er in jou leven. In jouw leven, werk, relaties (die met jezelf voorop en die met de ander) of onderneming, trouw aan jezelf.

Dat geeft je rust, voldoening en zelfvertrouwen om stap voor stap jouw eigen weg te gaan. Trouw aan jou.

Simpel, effectief en afgestemd op de intenties en doelen die jou leven zin-geven!

+ TRUE YOU FOCUS


start vanuit je hart
+ 20 mei tot ± 20 augustus
+ 10 sessies live op maandagochtend
+ opname om op jouw moment terug te luisteren
+ oefeningen om zelf te doen
+ appgroep om je commitment te delen

 


 

Om de sessies voor iedereen toegankelijk te maken zijn er 3 tarieven. Kies ajb alleen een lager tarief als je tarief 1 echt niet kan missen. Daar help je mij mee om dit te kunnen aanbieden én dus de deelnemers met een kleiner inkomen om ook mee te kunnen doen.

tarief 1: Je bent ondernemer én kan je de btw aftrekken. Tarief 2: je neemt deel als particulier of je bent ondernemer maar kan de btw niet aftrekken. Tarief 3: Leef je van een inkomen dat minder is dan 130% van minimumloon (verzamelinkomen) dan is er een extra verlaagd tarief.

TRUE YOU

focus

Focus. Richting een duidelijk doel. Daar gaan we lekker op, de belofte die erin zit is rust, resultaat en voldoening. Maar we vinden het vaak moeilijk om de focus te vinden en houden.

Waar je jouw focus-zaklamp op schijnt dat is wat je ziet en waar je je mee bezig houdt. Maar waar richt jij je blik op? Waar ben jij op gericht? Dat maakt nogal veel uit of je werkelijk focus vindt, behoudt en nog belangrijker, of het proces ernaartoe en het resultaat wel datgene is waar je voldoening en vervulling uithaalt.

Waar het vaak mis gaat met focus en richting?
Onbewust staat jouw focus nog ingesteld op de 'fabrieksinstellingen'. Daarom lukt het niet om er echt voor te gaan, kies je altijd voor optie B of C, boek je geen vooruitgang want je doet het niet voor jezelf, haak je af en/of ervaar je geen echte vervulling.

de fabrieksinstelling;

jezelf afstemmen/aanpassen op de ander,
op je buitenwereld.

Dat is een groef die al vanaf jouw kindertijd is ingesleten. Een innerlijke houding waarvan je ooit dacht, dit levert mij veiligheid, aandacht en liefde op. Het maakte je toen, helaas, niet uit dat je jezelf daar voor aanpaste en delen van jezelf onderdrukte of veroordeelde. Als kind wil je erbij horen en veilig zijn, ten koste van jouw authentieke jezelf. Het programma dat draait nu volledig geautomatiseerd en onbewust op de achtergrond door. Maar je verliest je kracht, je energie en jezelf als je in die groef door blijft draaien. En dat is je misschien al wel eens eerder gebeurd. Je voelt dat je echt anders om te gaan hebt met jezelf.

De oplossing? Je eerste reactie is ws. dat je hiermee moet stoppen? Dat dit gedrag toch niet ok is. Dat je niet zo moet zeuren, piepen, je moet doorzetten, of 'gewoon' doen. Lekker pushen en strenger voor jezelf zijn? Oeps, nee dat is opnieuw jezelf afwijzen, veroordelen en daar kom je in de dubbele knoop. Systemisch gezien, is dat buitensluiten en daar komt altijd ergens gedonder van.

De oplossing is een nieuwe groef inslijten. De focus verleggen naar jezelf, jezelf serieus nemen, naar zelfliefde en zelfexpressie. Dat is stap 1. Zodat jouw hele systeem weer gaat ontspannen, voelt dat ze welkom is, dat jij welkom bent als jouw ware versie en veilig bij jezelf.

Zo komt er weer ruimte om jouw ware talenten en jouw verlangens zichzelf te laten zien, horen en uiten en voor jou om jouw stem te laten horen en jezelf te laten zien. ❤️

“Durven is even je evenwicht verliezen,
niet durven is jezelf verliezen"

Søren Kierkegaard

Met deze FOCUS sessies begin je iedere week met de focus en verbinding met jezelf, wat jouw helpt in jouw groei én wat je vervulling geeft. Je voelt je rustig en zacht, helder en gedreven, vanuit je hart. Zelfzorg, zelfliefde en zelfexpressie komen centraal te staan in jouw leven.

2

Zo ervaar je iedere week meer rust en voldoening én krijg je meer zelfvertrouwen. Maak je een commitment aan wat jij ECHT wilt en nodig hebt. Maak je de beweging naar wat er belangrijk voor jou is, terwijl je goed voor jezelf zorgt. Zo sluit je tevreden je week af terwijl je met focus aan de volgende begint. In een tempo dat duurzaam is.

trouw aan jezelf 

Ik ben Femke Veltkamp. Vrouw, systemisch coach, moeder van 2 jongetjes, vriendin en dochter, middelste zus en het enige meisje in mijn gezin van herkomst. Levens-kunstenaar, inner-preneur, voormalig ontwerper & illustrator, trainer in het creative proces, veel-voeler, onder-zoeker, ont-moeter.

Ik help jou, ondernemende (in leven, werk óf als zelfstandige), vrouw om trouw aan jezelf jouw eigen weg te gaan. Jij bent hier op de juiste plek, jouw TRUE YOU JOURNEY start hier, bij de focussessies. Je maakt een reis van; jezelf aanpassen en klein houden en jezelf dimmen, naar; jouw licht weer vol te laten schijnen. Authentiek, verbonden met jouw eigen midden. Die verandering begint bij jouw innerlijke houding, je zal gaan voelen dat als daar beweging komt die beweging zich naar buiten gaat vertalen. Dat is geen quick fix, het is een innerlijk proces en een reis waarin je jezelf laagje voor laagje ont-dekt en ont-moet zodat jij de plek kan innemen die er altijd al voor je was.

Om jouw TRUE YOU journey te starten en jouw te gaan afstemmen op jezelf zijn deze (vrijwel)wekelijkse FOCUSSESSIES het ideale startpunt én de plek waar je altijd, altijd, altijd terug kan keren om de FOCUS op jezelf, jouw verlangens en jouw ware reis te bewaken en beoefenen.

1

Het spreekt je wel aan.
Maar je hebt nog wat vragen? 

  • Zijn het coachsessies of opstellingen?
   Nee, ik ga je niet 1 op 1 coachen of opstellingen met jullie doen, iedere sessie staat in het teken van het maken van de verbinding met jezelf, jouw verlangens en waarden dmv korte oefeningen, visualisaties en meditaties waar ik je doorheen begeleidt. Je intentie of je doel voor deze reeks staan centraal, daar werk je zelf aan door ze concreet én haalbaar te formuleren in de app. Jouw meetlat en focuspunten voor die week.
  • Hoe gaat het in zijn werk? Het is simpel. Je krijgt een link naar de zoomroom en je logt daar in op het moment van de sessie. Het is fijn om in een rustige omgeving te zijn waar je niet gestoord wordt. Iedere sessie is ongeveer 45 minuten tot een uur. Je krijgt toegang tot een appgroep waarin je jouw wekelijkse intentie en doelen kan delen.
  • Wat nou als ik er niet altijd bij kan zijn? Helemaal niet erg, plan dan een vast moment in die week in waarop je de sessie luistert. De opname komt in de appgroep te staan, lekker oortjes in, boekje erbij en in 45 min focus op jezelf.
  • Waarom gaat dit werken? 1. Omdat het zo ontzettend simpel en effectief is 2. omdat je een commitment maakt 3. wekelijks oefent en 4. het niet alleen doet. Je werkt aan het verhogen van je frequentie (= meer positieve gevoelens en gedachten) & focus en concreet en haalbaar maakt waar je aan wilt werken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen.
Ontwerp zonder titel (3)

Heb je nog vragen? Is er iets onduidelijk? Stuur me een mailtje info@femkeveltkamp.nl dan beantwoord ik hem persoonlijk én je helpt mij meteen om deze pagina nog duidelijker te maken. Liefs

2
Femke is liefdevol, doortastend, warm en een krachtige intuïtieve coach. Ik kan me volledig overgeven aan jou, je luistert aandachtig, je hebt de kracht om telkens de pijn plekken te benoemen en daar een actie op te zetten. De rust die je uitstraal zorgt voor vertrouwen. Je humor zorgt voor ontspanning. En je zet me aan tot doen!

Werken met Femke heeft me weer dichter bij mezelf gebracht, terug te keren naar wat ik echt wil, mijn gevoel te volgen en hier ook naar te luisteren. Er is ruimte gecreëerd en daarbinnen ontstonden nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Janneke Bekkers

2

Ik voel me lichter, vrijer, weet en vertrouw op wat ik kan en vergelijk me niet meer met anderen. Daardoor heb ik een aantal mooie opdrachten kunnen doen op de manier die bij mij past en ging dat eigenlijk als vanzelfsprekend op mijn manier. Ik voel me daarbij volledig op mijn gemak! Ik heb een veel beter beeld van wat ik het allerliefste doe en hoe ik dat kan inzetten in mijn bedrijf en in mijn privé-leven.

Je luisterde aandachtig wat er speelde en nodige mij uit om daaraan te werken. Vooral die manier van uitnodigen was voor mij erg prettig en maakte het heel zacht en veilig om stappen te zetten. Die zachtheid heb ik het meeste van geleerd, doorknallen kon ik al maar nu kan ik ook liefdevol naar mezelf kijken.

Jeanette vd Meij

2

Nog nooit heb ik zo veel nagedacht en gesproken over wat ik voel, wat ik echt wil en hoe ik dat voor elkaar wil krijgen. Wat mij tegenhield, daar was ik mij helemaal niet zo van bewust, als het lastig begon te worden ging ik gewoon iets anders doen. Genoeg ideeën en plannen immers om mee verder te gaan!

De helderheid van mijn doel, het waarom en hoe wordt steeds tastbaarder. Zo gestructureerd en duidelijk is het nog nooit geweest in mijn hoofd, of lijf zelfs. Ik begrijp het niet meer dat ik het eerder niet zag. Alles is in beweging en het VOELT zo oke!

Miranda vries

Voor wie?

• Jij bent een gedreven vrouw en voelt dat je iets te brengen hebt in de wereld, je op jouw manier de wereld mooier, leuker, liefdevoller of bewuster wil maken. Je maakt jezelf alleen steeds klein omdat je te veel bezig bent met de buitenwereld, hoe het hoort en past jezelf aan. Of je voelt wel wat je te doen hebt maar... vertoont allemaal omtrekkende bewegingen, legt de lat veel te hoog, vertelt jezelf verhalen over wat je eerst nog moet doen of kunnen voor....

• Je voelt dat het tijd is om het script van het aangepaste meisje te herschijven en jezelf en jouw ware verlangens de ruimte te geven.

• Je komt met een open hart, en met een nieuwsgierige blik opdagen. Met respect voor jezelf en de ander.

• Je bent ondernemer, in loondienst, half-halfie, kunstenaar, in between of met sabatical. En je voelt dat je een move te maken hebt, je op een keerpunt staat. Een liefdevolle krachtige move met jezelf én in jouw buitenwereld. Trouw aan jou.

+ TRUE YOU FOCUS


start vanuit je hart
+ 20 mei tot ± 20 augustus
+ 10 sessies live op maandagochtend
+ opname om op jouw moment terug te luisteren
+ oefeningen om zelf te doen
+ appgroep om je commitment te delen

 


 

Om de sessies voor iedereen toegankelijk te maken zijn er 3 tarieven. Kies ajb alleen een lager tarief als je tarief 1 echt niet kan missen. Daar help je mij mee om dit te kunnen aanbieden én dus de deelnemers met een kleiner inkomen om ook mee te kunnen doen.

tarief 1: Je bent ondernemer én kan je de btw aftrekken. Tarief 2:  je neemt deel als prticulier of je bent ondernemer maar kan de btw niet aftrekken. Tarief 3: Leef je van een inkomen dat minder is dan 130% van minimumloon (verzamelinkomen) dan is er een extra verlaagd tarief.

Wat levert het je op?

• Je gaat jezelf weer zien; je voelt wie jij bent en wat jij nodig hebt.

• Je leert voorop voor jezelf te zorgen

• Je creëert wekelijks focus op wat er echt toe doet en wat jou drijft

• Je richt je op wat jij nodig hebt voor jouw groei, welzijn én voldoening.

• Je leert prioriteiten stellen en kiezen voor datgene wat impact maakt trouw aan jou.

• Je voelt je zachter, lichter, positiever, hebt meer zelfvertrouwen én meer energie.

• Je gaat meer durven en kleine stappen leren zetten die je helpen om jezelf te zijn én jezelf te laten zien.

focus op jezelf & verbinding met wie jij werkelijk bent

3
2

Ik wilde aandacht geven aan het verlangen om meer van binnen naar buiten te leven en creëren, en daarmee de wens om mijn creatieve onderneming veel meer vanuit mezelf richting en invulling te geven.

Femke’s warmte, aandacht, liefde, empathie, sensitiviteit en intuïtieve kracht maken dat je je kunt overgeven aan wat je voelt en ervaart.

Ik heb echt leren voelen en ontdekken wat er gebeurt wanneer ik dichter bij mezelf blijf. Ik voel meer vertrouwen in mezelf, mijn eigen route en mijn eigen authentieke waarde.

sanne van den berg

2

Wat ik heel fijn vind is dat het bij Femke niet gaat over praten, maar dat ze mij zelf dingen laat ervaren door haar manier van werken. Daardoor heb ik zelf kunnen voelen/ervaren en dat raakt veel meer aan de essentie.
Ik had ergens het gevoel dat ik niet deed wat bij mij paste, en dat ik niet genoeg van mijzelf in mijn werk kon stoppen. Dat is helemaal veranderd, het gaat veel meer over hoe ik de dingen doe dan wat ik doe. En ik ben ook gaan inzien dat ik heel goed ben in het werk dat ik doe. Daardoor is er ruimte gekomen om dingen te doen omdat ik ze leuk vindt en er niets mee moet. Dat geeft zo veel rust.

Chantal Ehrhardt

WERKWIJZE

Wat gaan we eigenlijk doen?

Voor ik je uitleg geef over wat we gaan doen geef ik je context van mijn ziens en werkwijze.

Ik werk met jou/jullie op wat we noemen 'de onderstroom & op de bovenstroom'. De bovenstroom; dat is het bewuste, zichtbare en meetbare. Wat je kan, wat je doet, je doelstellingen, gedrag. Dat wat er bewust en zichtbaar is in jouw leven en werk. Je zal altijd met een probleem/doel komen waar jij je bewust van bent en dus waarneembaar is. Dat is de ingang én de meetlat voor jouw groei. 

Maarrrr... de bovenstroom is altijd verbonden met de 'onderstroom'. De onderstroom dat is alles wat onbewust is, onzichtbaar is én zich afspeelt in de laag van gevoelens, overtuigingen, waarden en drijfveren. 10% van wat ons beweegt én blokkeert is bewust en dus in de bovenstroom aan te pakken met praktische acties en vaardigheden, daar kom je soms een heel eind mee. Die andere 90% van wat ons drijft én blokkeert is onbewust en daar heb je helemaal geen invloed op. De bewegingen die jij nu wilt maken, de blokkades waar je tegenaan loopt, wat je werkelijk verlangt, is voor 90% onbewust gestuurd. Wil je duurzame beweging krijgen in jouw buitenwereld, dan ligt de sleutel in de laag van jouw onbewuste, jouw binnenwereld. Een prachtig landschap om te verkennen én daar de vruchten te plukken om trouw aan jezelf je eigen weg te gaan.

door wat onbewust is bewust te maken kan jij er gericht meer werken in jouw buitenwereld.

Het bovenstroom deel van de FOCUS SESSIES

Voorafgaand aan het traject stelt iedereen een persoonlijke coachvraag én een meetbaar doel dat je deelt in de app.

Na de sessies kan je jouw intenties/doelen voor die week delen in de community app en je groei delen (als je dat wilt).

Het onderstroom deel van de FOCUSSESSIES

Ten eerste werk ik altijd met wat er is, dus ook in deze sessies zal ik kijken wat er leeft bij jullie. De sessies zullen zich dus deels vormen rondom thema's en verlangens die er in de groep spelen en je zelf brengt. Dat neem ik mee in de sessie voor de hele groep. 

Ik neem je mee op reis naar binnen, om je focus op de buitenwereld te verleggen naar jouw binnenwereld en jouw onderstroom. Je gaat bewust weer contact maken met jezelf. Je verbinden met jouw lichaam, je verlangens, je drijfveren én wat er in je leeft te aanschouwen. Iedere sessie zal ik eerst iets vertellen over (het herstellen van) de verbinding met jouw onderstroom, jouw gevoelswereld én jouw verbeelding, om je mindset te veranderen tav wat er in jou leeft. Je gaat dmv geleide visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, schrijf-tekenoefeningen om te ontdekken wat er in jou leeft, in jouw onderbewuste én wat er in beweging komt. 

Dat koppel je weer aan jouw coachvraag én je maakt wekelijks concreet wat je gaat doen in de app. Als je voelt dat je de oefening wilt herhalen dan kan je de oefening weer terugluisteren binnen de 3 maanden. Lekker oortjes in en je ontspannen mee laten voeren.

Daarnaast ik zal je technieken leren om van (onbewuste)zelfkritiek naar (bewuste)zelfliefde en acceptatie te gaan. Die hardnekkige inner-critic die wil jou namelijk helemaal niet lekker in beweging krijgen of fijn bewust laten worden, die saboteert je liever om je klein en veilig op je plek te houden. Mindsetoefeningen die de energie, liefde én het plezier in jou weer laten stromen.

Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes. 
- Carl Jung -

+ TRUE YOU FOCUS


start vanuit je hart
+ 20 mei tot ± 20 augustus
+ 10 sessies live op maandagochtend
+ opname om op jouw moment terug te luisteren
+ oefeningen om zelf te doen
+ appgroep om je commitment te delen

 


 

Om de sessies voor iedereen toegankelijk te maken zijn er 3 tarieven. Kies ajb alleen een lager tarief als je tarief 1 echt niet kan missen. Daar help je mij mee om dit te kunnen aanbieden én dus de deelnemers met een kleiner inkomen om ook mee te kunnen doen.

tarief 1: Je bent ondernemer én kan je de btw aftrekken. Tarief 2:  je neemt deel als particulier of je bent ondernemer maar kan de btw niet aftrekken. Tarief 3: Leef je van een inkomen dat minder is dan 130% van minimumloon (verzamelinkomen) dan is er een extra verlaagd tarief.