Van dromen naar doen.

Ben jij er klaar voor om jouw werk te delen met de wereld? Wil je starten als creatief ondernemer? Maar wil je dat wel op een manier doen die bij jou past? 

In deze 1 op 1 sessies krijg jij alle aandacht voor jouw dromen en maken we een plan voor jouw onderneming dat daarbij past. Zodat jij met focus en zelfvertrouwen gerichte stappen kan gaan zetten.  

Jouw persoonlijke dromen zijn het uitgangspunt. Ik help je vooraf te verwoorden waar jij behoefte aan hebt zodat we in het gesprek zelf heel gericht aan de slag kunnen. We brengen in kaart waar jij staat, waar jouw kracht ligt en maken samen een plan. Je krijgt opdrachten die je zelf gaat uitvoeren, zowel creatief, professioneel en persoonlijk. Zo kan jij meteen aan de slag.

Femke Veltkamp illustratie reisgids tekenen schilderen utrecht

Wat gaan we doen?

  • We formuleren jouw doelen/dromen
  • We bekijken jouw werk, ik laat je zien waar jouw kracht zit
    en waar je kan gaan groeien of kan verdiepen.
  • We maken een plan hoe jij jouw creatieve onderneming vormgeeft
    zodat het helemaal bij jou en jouw dromen aansluit.
  • We maken van die grote droom een reis met overzichtelijke stappen.
  • Precies waar jij op je best bent en wat bij jou past.
  • Je krijgt aansluitende opdrachten mee waar je direct mee aan de slag kan.

Heb jij een creatieve droom en heb je behoefte aan actie?
Reserveer dan nu jouw creatieve coaching sessies.

Creatieve Coaching

Tarieven Individuele begeleiding 


6 maanden pakket   € tijdelijk uitverkocht 

of 6 maandelijkse termijnen van €xx
.
4 sessies van 1 uur verspreid over 6 maanden  / voorbereidende opdracht / onbeperkt contact via mail / huiswerkopdrachten / persoonlijk plan / prijzen ex 21% btw


12 maanden pakket  € tijdelijk uitverkocht

of 12 maandelijkse termijnen van €xx
.
8 sessies van 1 uur verspreid over 12 maanden / voorbereidende opdrachten / onbeperkt contact via mail / huiswerkopdrachten / persoonlijk plan / prijzen ex 21% btw

 


Sessies kunnen na boeking in overleg ingepland worden tijdens kantooruren via Skype, Facetime of in mijn studio in Utrecht.

Jorijn van Vught - portret illustrator

Voor de coaching sessies met Femke had ik heel veel ideeën, maar wist niet goed hoe en waar ik moest beginnen. Ik had geen idee hoe ik dingen moest aanpakken. Ik kwam daardoor steeds weer op een punt dat ik gedemotiveerd raakte. Ik had hulp nodig bij hoe ik mijzelf moet verkopen en hoe ik van mijn passie mijn werk kan maken.

De begeleiding heeft mij echt een boost gegeven. Na iedere sessie krijg je steeds nieuwe motivatie, energie en ideeën. Waardoor je meteen aan de slag kan. Het werkt als een stok achter de deur. Daarnaast heeft het mij geholpen om mijn ideeën veel specifieker te maken. Hier had ik eerder niet aan gedacht, ik dacht dat het wel duidelijk was wat ik wilde.

Ik vond het heel fijn om begeleiding van Femke te krijgen. Je merkt in de gesprekken dat ze veel kennis heeft. Ze helpt met nadenken, concreet maken en wijst op dingen waar je niet direct bij stilstaat. Omdat het individueel is, is de begeleiding volledig afgestemd op wat ik nodig heb. Daarnaast vond ik het fijn dat je afspraak kunt maken wanneer je daar aan toe bent.

Als je creatief wilt gaan ondernemen, maar je weet niet waar je moet beginnen of hoe je dit moet aanpakken zou ik deze sessies zeker aanraden.

.