Femke Veltkamp - Kijkje in mijn proces

Een kijkje in mijn proces

Ik wil jullie graag meenemen in mijn creatieve proces. Ik ben al meer dan een jaar bezig met mijn nieuwe weg. Ik ben een nieuw pad ingeslagen dat heel mooi in lijn ligt met wat ik al deed. Mensen helpen groeien in hun creativiteit, maar ook in zichzelf. Om je creativiteit te laten floreren moet je ook iets in jezelf laten floreren. Dat is hetgeen wat ik het liefst doe, het interne proces verbinden met je makerschap. Dat is waar er magie ontstaat, authenticiteit.

Ik voelde aan alles dat ik toe was aan een volgende stap. Ik wilde nog meer de verdieping opzoeken, nog meer over mezelf leren. Dat vind ik het allermooiste wat er is, dat is mijn grootste energie-gever. Ik leer meer over mezelf, maar ook over hoe ik nog beter mijn werk kan doen, mensen nog beter kan helpen.

Ik doe het helemaal vanuit mijn authentieke zelf. Dat vind ik ontzettend belangrijk. Ik wil helemaal mezelf kunnen zijn en mijn unieke talenten delen. Dan ontstaat er flow en heel veel gemak, plezier en verbinding. Verbinding met mezelf en verbinding met de ander. En dat maakt mij intens gelukkig.

Illustratie Ruth Assink
Illustratie: Ruth Assink @mosgroen_en_inkt

Ik ben dus al een hele tijd die zaadjes aan het zaaien met de coach opleiding. Het is zó te gek en geeft me zoveel energie. Ondertussen ben ik verschillende makers 1-op-1 aan het coachen. We gaan samen op zoek naar wat er nodig is om meer ruimte in te nemen, om nog meer te gaan doen wat je het liefste wil, om in je kracht te gaan staan.

Het is voor mij nog zo veel duidelijker geworden dat mijn talent echt ligt bij mensen verbinden met zichzelf en hun creativiteit weer helemaal beleven vanuit zichzelf.

Ik zie nog steeds dat veel mensen zich bewegen naar wat de ander van ze wil. Wat is er in de mode? Wat moet ik doen? Hoe hoort het? Etc. Ze blijven aan de oppervlakte van het makerschap hangen.

Als je jezelf meeneemt in wat voor jou intens belangrijk is, en dat nog meer uit jezelf haalt, dan ontstaat er synergie, een uitwisseling tussen jezelf en je creativiteit ultiem beleven en daarmee ook anderen intens verwennen.

Ik wil helpen om nog meer uit je talent te halen, om dat centraal te stellen, van de rem af te gaan en jouw expertise te claimen. Je creëert jouw unieke plek als maker zelf, zonder dat je afhankelijk bent van wat een opdrachtgever wil of wat de markt doet. Jouw authenticiteit gaat je ondernemerschap vuur geven. Zodat je kunt leven van je creativiteit, zodat dankbaarheid en geld op je pad komen. Geven en nemen.

Ik blijf gewoon volgen wat er komt en stapje voor stapje ga ik vooruit tot er iets prachtigs ligt waar ik de vruchten van kan plukken.

Dat wil ik je heel graag leren in je ondernemerschap. Dat maakt het namelijk zo relaxed en ontzettend leuk en waardevol. Dus ik ben benieuwd wat je inspireert en als je zin hebt om iets te delen, leuk, ik hoor heel graag van je.

Liefs Femke

Laat een reactie achter