Femke Veltkamp Flowmentor - coaching voor vrouwelijke ondernemers

Dit is dé meest gestelde vraag die ik tegenkom

En als je deze kan beantwoorden, weet je precies wat je te doen staat

Tijdens mijn trajecten werk ik met ondernemers van verschillende creatieve disciplines. Van fotografie tot illustratie. En ik zie het bij ze allemaal. Ik zie hoe ze steeds op dezelfde vraag blijven vastlopen. Ze lopen over van de ideeën en van enthousiasme… totdat deze vraag oppopt:

Hoe dan?! Hoe moet ik het doen? Hoe moet ik het aanvliegen?

Ze lopen over van de ideeën, maar weten niet waar te beginnen. Er zijn zooooveel mogelijkheden, dat er nooit een antwoord op deze vraag volgt. Want hoe kies je dan uit al die heerlijke ideeën in je hoofd? Uit je hart? Welke stappen zet je dan? Welke stap zet je als eerst?

Dát is wanneer je hoofd het overneemt van je hart. Je laat denken, denken en denken en dan loop je vast. Daar ligt niet de oplossing namelijk. Je weet heel goed wat je wil. En je weet ook welke stappen er nodig zijn. Maar toch kom je niet in beweging. Want je komt er niet uit wat de eerste stap moet zijn.

En dat is geen beslissing die je met je hoofd maakt. Die maak je echt met je hart en met je intuïtie. Dit zijn keuzes die verbonden zijn met jezelf en je verlangens. En daar kun je pas achter komen als je precies weet wat voor jou belangrijk is. Waar jouw plezier naar uitgaat. Wat voor jou de essentie is en waarom je doet wat je doet.

En vanaf dan is het heel gemakkelijk. Dan vallen alle stukjes op hun plek en liggen de oplossingen voor het oprapen. Want je hoofd heeft allemaal geweldige ideeën, maar als ze niet in lijn zijn met jouw authentieke verhaal, dan raak je dus de weg kwijt. En de weg is eerst naar binnen en dan pas naar buiten.

Femke Veltkamp reis naar binnen

Wil jij ook die reis naar binnen maken, zodat je daarna naar buiten toe sterk in je schoenen staat, je verhaal binnenste buiten kent en precies weet waar JIJ voor staat?

Ik help je graag op weg in mijn 1-op-1 coaching traject. Tijdens de Deep Dive gaan we samen werken aan jouw meest waardevolle plek als creatief. We zetten al je luikjes open om te ontdekken wat jij het liefst zou willen doen als je niet kon falen. We gaan dit verlangen de ruimte geven.

Dit is voor jou als je de vrijheid in je ondernemerschap en de liefde voor jouw creativiteit nog veel verder vergroten. Meer eigenheid in je werk, authenticiteit en lef tonen in wat je maakt en wat je doet. Je wilt je expertise vergroten en je plek als creatief ondernemer helemaal claimen. Zodat jij met wat je het liefste doet geld verdient en geen concessies meer doet. Je weet dat je dan je beste werk kan doen voor anderen.

Plan hier jouw gratis creatieve vrijheid sessie

Liefs Femke

Laat een reactie achter