ont-dek jouw natuurlijke talenten & neem jouw plek in.

1 op 1 coaching voor gedreven vrouwen die de wereld mooier willen maken & het zichzelf goed willen laten gaan.

Je verlangen naar intrinsiek gemotiveerd werk en/of authentiek ondernemerschap is groot. Je wilt geïnspireerd leven en werken, je eigen weg volgen en een bijdrage leveren aan deze wereld die echt vanuit je hart komt.

Jij wilt een stap maken in je werk of ondernemerschap. Daarvoor heb je steviger te staan, diepere verbinding te maken met wie jij bent en wat je hier te doen hebt. Om met rust en vertrouwen je plek in te nemen. Op jouw manier, op jouw tempo, jouw inspiratie volgen. Terwijl je de uitdagingen die je tegenkomt niet uit de weg gaat maar met aandacht neemt. Je leert vertrouwen op de krachtige, authentieke en natuurlijke kant van jezelf helpt en ondersteunt en je aanmoedigt om uit te groeien tot die versie van die vrouw die al in jou woont.

Wil je een groeistap maken in de buitenwereld maar lukt het je niet om die beweging te maken? Voel je angst voor afwijzing en belemmeren alle onzekerheden je in het aangaan van het experiment en het wagen van een sprong in de richting van je hart? Dan heb je eerst iets los te laten om op een nieuwe manier op te komen dagen. Diep te wortelen op de plek die er altijd al voor je was en de versie van jezelf uit te nodigen die die plek van nature past.

Je voelt dat je nu op de rem staat, of erger je voelt jezelf (alweer) leeglopen. Vaker dan je lief is draai je in dezelfde rondjes, komt terecht in dynamieken die je uit het lood brengen. Je worstelt met je eigen behoeften voelen of aangeven en je draagt misschien meer dan je zou moeten doen. Je voelt onrust in jezelf en ook al neem je vrij dan nog kan je slecht ontspannen. Rationeel gezien kan je wel bedenken wat je zou moeten doen maar it's not happening.

De oplossing ligt niet in de zichtbare laag, in dat waar jij je bewust van bent. Want anders had je het al wel anders gedaan. Je bewuste laag is maar 5% van wat je beweegt. 95% van jouw gedachten, emoties en beslissingen zijn onbewust. De sleutel naar gewenste verandering en groei ligt in jouw onbewuste; in de onderstroom.

Wat je onbewust remt of drijft, daar heb je helemaal geen zicht op. Je kan het niet verklaren, zou je dat doen dan nog haal je de angel er niet uit. Dat is zelfs deel van het in stand houden van het probleem.

Overdenken, controle, alles willen begrijpen, verklaren. Dat is van het hoofd en die bracht je tot hier. Maar die helpt je niet meer verder. Je voelt het, is iets anders nodig om je te brengen waar je naar verlangt.

Jouw schatten liggen verborgen in je onderbewuste

Stel je een schatkist voor, diep in jouw binnenste verborgen. Alleen de versies van jezelf, die de schatten daar ooit veilig opborgen, hebben de sleutel. Dat wat je kwijt denkt te zijn of niet beheerst ligt daar op je te wachten. Jouw ware talenten, jouw plezier, jouw (zelf)liefde, je innerlijke wijsheid, je zelfhelend vermogen, je creativiteit, natuurlijke expressie, je vermogen om jezelf te begrenzen, voelen, voeden en te verzorgen. You name it, het is er gewoon.

En, dit wil je waarschijnlijk helemaal niet horen, een deel van jou wil liever dat die felbegeerde schatten lekker opgeborgen blijven. Want ze zitten niet voor niets in die schatkist. Ze zitten daar omdat jij ooit besloten hebt ze daarin te doen. Dat dat veiliger is.

Die veiligheidsmodus en die schatkist dat leek ooit een goed plan maar je hebt daar een waardevol deel van jezelf weg gedaan. Hoe graag jij daar nu ook bij wilt, die sleutel die werkt alleen als je bereid bent om te voelen wat je ooit heeft doen besluiten ze daarin te stoppen.

Ik help je jouw goud weer op te diepen en je ware zelf te ont-dekken.

1
Review Nadine de Burlett

NADINE DE BURLETT

Ik weet nu precies wat mijn missie is. Iets waar ik maar steeds geen grip op kreeg. Nu sta ik met zelfvertrouwen in mijn onderneming. Ik weet wat ik doe, ik mag er zijn, ik weet waar ik het voor doe.

Ik ken mezelf beter, ken mijn valkuilen en uitdagingen en hoe deze aan te gaan. Dit alles geeft focus en rust. Het vertrouwen dat hieruit voortgekomen is, vind ik onbetaalbaar.

 De tools die hierbij aangereikt werden, waren mij op het lijf geschreven. Ze wakkeren mijn creatieve vuur aan tot ik in vuur en vlam sta en werk wil maken, maken, maken. De ideeënstroom is oneindig.

Doordat mijn missie nu glashelder is, weet ik ook meteen welke ideeën JA zijn en welke nee. En ook voor lastige beslissingen heb ik nu de tools om makkelijker keuzes te maken. Ik heb nu ook een duidelijk besef van wat bij mij hoort en dat dit er mag (moet!) zijn. Het is een onbetaalbare reis.

DEEPDIVE


NEEM JE PLEK IN

| opstellingen |
| lichaamswerk |
| persoonlijk leiderschap |


1-op-1 | 6 maanden

intake + 1x per maand sessies in Utrecht of via zoom. Wekelijks contact voor verdieping en reflectie via de app en extra tools, meditaties en aanvullende opdrachten of verdiepende vragen.


 

2

voor particulieren

349

 per maand of €1999 in 1x | incl 21% btw


voor ondernemers & werkgevers

399

per maand of €2222 in 1x / ex 21% btw


Wat je in het hier en nu onbewust remt, heeft haar oorsprong altijd in het daar en toen.

2

Het daar en toen? Hmmm, ja precies, dat voelt misschien spannend. Het gaat soms diep en ver terug. Naar momenten, ervaringen en dynamieken die je lang vergeten bent. Het is de deur naar datgene wat je nu verlangt. Jezelf zijn, genieten en ontvangen wat je verlangt, je stem laten horen en je plek innemen.

Ja en je draagt misschien ook wel iets van je ouders, van je grootouders of andere familieleden. Jij bent, ook nu je volwassen bent, deel van jouw systeem van herkomst. Het is het systeem dat je het leven heeft gegeven en je heeft gevormd, je heeft gegeven wat het kon en daarin heb je vast ook iets gemist.

Ik begeleid je niet alleen in wat jou persoonlijk remt. Ik help je ook voelen wat je nog draagt wat niet van jou is en leer je dat teruggeven. Ik geef je weer toegang tot de hulpbronnen die je in het daar en toen hebt gemist en je in het hier en nu nog als leegte ervaart. Zodat jij je weer gevuld, gevoed en gedragen kan voelen en de draai kan maken naar het gaan van jouw eigen weg.

Voel je dat het tijd is om je ware plek in te nemen en wil je ervaren hoe krachtig dat is?
Ik neem je met liefde mee.

3

Het spreekt je wel aan.
Maar je hebt nog wat vragen? 

  • Als we niet veel gaan praten, hoe werkt dat dan?
   Je lichaam wijst te weg, je verlangens en blokkades zijn allemaal te ervaren in je lichaam. Ze is wijs en vergeet niets. Je ware zelf ont-deken is de weg naar binnen. Leren luisteren naar de stem van jouw intuïtie, je wijzere zelf, waar je innerlijke kind zin in heeft. Die schat aan informatie komt van binnen uit.

   Ik begeleid je in innerlijke opstellingen met visualisaties. Tafelopstellingen met poppetjes of fysiek in de ruimte met vloerankers. Themaopstellingen zoals je verlangen, missie, geld of andere thema’s die zich aandienen. Innerlijk kind oefeningen. Familieopstellingen. Lichaamsgerichte oefeningen en loopbaan of ondernemers coaching waarin ik je uitdaag in de stappen die je wilt zetten en de thema's die je daar tegenkomt. Altijd afgestemd op jouw coachvraag.


  • Kan iedereen het? Mijn klanten omschrijven het als diepgaand én zacht, liefdevol en soms ook verdrietig maar altijd kort, helend en bevrijdend. Je krijgt direct toegang tot de energie en hulpbronnen die in jou liggen opgeslagen. Op jouw tempo, jij hebt de regie. Zo verhogen we je natuurlijke draagkracht, daadkracht, energie en innerlijke rust.

  • Moet ik een heel concreet doel hebben om in te stappen?
   Het is goed om te weten waar je aan wilt werken. Jij formuleert een coachvraag en dát is waar we op koersen. Dat kan een werk doel zijn; een nieuwe baan die beter bij je past, je ideeën en talenten meer inzetten in je huidige werk, een conflict of blokkade oplossen waar je steeds tegenaan loopt. Een ondernemersdoel; een nieuw product uitwerken, je waarde verhogen, voor je expertise gaan staan, je prijzen verhogen, een nieuwe doelgroep kiezen, je why uitwerken. Of je werkt aan een persoonlijk doel, meer innerlijke rust ervaren, je angsten of perfectionisme overwinnen, beter voor jezelf zorgen en jezelf voorop zetten. Jij brengt in waar je aan wilt werken en dat is leidend, en misschien verandert je doel gaandeweg dan stellen we die bij zodat je werkt aan datgene wat er werkelijk toe doet.


  • In de sessies gaan we niet heel veel praten. Praten helpt je namelijk niet verder, wat je remt en blokkeert is meestal volledig onbewust. Met praten blijf je er juist meer uit. Ik help je jouw schatten weer opdiepen, de laagjes afpellen die je er overheen hebt gelegd en de hulpbronnen aanboren die je nu helpen. Het dient zich vanzelf aan als jij er klaar voor bent. Vertrouw op het proces. Als je jezelf leert leiden door jouw ware zelf, jezelf op waarde kan schatten en doen wat je energie geeft en wat je inspireert, dan gaat alles zo veel makkelijker en komen de dingen die bij je passen vanzelf op je pad. Heel vaak zijn ze er al maar 'zie' je ze niet of durf je ze nog niet beet te pakken.

    

2

Is het niet heel zweverig? Misschien vindt jouw hoofd dat wel. Die wil gewoon lekker knallen, je niet aanstellen en gewoon doen. Concrete resultaten en een doel met een plan. Maar je voelt misschien wel dat dat nu niet is wat je echt vooruit gaat helpen, maar je eerder nog verder weg houdt als je het op die oude manier blijft aanvliegen. Mijn client, die ook een beetje bang was voor het zweverige aspect, die omschreef het aan het einde juist als de meest aardse manier van werken. Waarin alles meedoet en je met beide voeten op de vloer helemaal jezelf mag zijn.


Is het therapie? Nee ik ben geen therapeut maar eigenijk raken we in alle trajecten wel een diepe laag die je in de onderstroom (onbewust) remt. Dat is therapeutisch en helend. Ik kijk systemisch naar jouw vraagstukken maar altijd vanuit een door jou gewenste resultaat of doel. Het verschil zit hem in jouw draagkracht. Als je met mij gaat werken kunnen jij en ik voelen dat jij jezelf in de basis kan dragen. Ik ga je leren voelen en ervaren hoe jij jouw natuurlijke draagkracht nog eens verhoogt. Voel je dat je jezelf niet meer kan dragen en eerst moet herstellen of dat er een diagnose gesteld moet worden dan ga je naar een psycholoog of therapeut. Ik ga uit van jouw eigen draagkracht en en help je die te vergroten én te doen wat jij echt wilt doen. Ik ben er met een liefdevolle en zachte blik, alles van jou is welkom, ik loop met je mee maar ik draag je niet. Als jij stappen wilt zetten dan daag ik je uit om de draagkracht in jezelf aan te wenden om te doen wat jij wilt doen.


•Kan het ook online? Zeker! We spreken live in Utrecht af en/of via zoom. Je kan zelf kiezen welke mix voor jou goed werkt. Er zijn veel klanten van mij die van ver komen die toch ook graag naar Utrecht komen, ze maken er een fijne verwendag van en nemen echt de tijd voor zichzelf.

Ik voelde me meteen bij je op m'n gemak en nog veel belangrijker: ik voelde me écht gezien. Alsof jij dieper in mij al iets zag en wat er helemaal mag zijn wat ik zelf nogal wegstopte. Het was als helemaal thuiskomen en helemaal (weer) mezelf zijn. Dat is goud waard.

kim veenman - kunstenaar, illustrator en bioloog

Review Kim Merel

Vrouwen die veel uit de deepdive halen

 

Ze zijn

• Het zijn voorop allemaal vrouwen die voelen dat ze iets te brengen hebben in de wereld, die op hun manier de wereld mooier willen maken én daarvoor willen gaan staan. Die hun expertise en hun vrouwelijke kwaliteiten willen inzetten. Terwijl ze goed voor zichzelf zorgen. Die hun plek willen innemen en hun stem willen laten horen. Maar dat nog niet volledig doen.

• De meeste vrouwen zijn al wel eens vastgelopen in het leven. Recent of langer geleden. Ze zijn al eens bij een psycholoog geweest of therapeut, ze hebben al het ea. aan persoonlijke ontwikkeling gedaan.

• Het belangrijkste; ze komen met een open hart, en met een nieuwsgierige blik opdagen. Ze zijn bereid om naar zichzelf te kijken én de uitdagingen die ze in zichzelf tegenkomen aan te gaan. Wat ze leren vertalen ze met plezier door in de stappen in de buitenwereld.

 

Ze doen
• Ze ondernemen en dat loopt lekker of mega lekker of gewoon wel prima. Soms willen ze een switch maken in hun ondernemerschap of zijn op zoek naar meer zingeving, diepgang en rust.

• In de ondernemers-coachingindustrie is het gangbaar om het over je aantal K's te hebben. Hoeveel je omzet doet mij er niet toe. Hoe je komt opdagen in je ondernemerschap en je leven des te meer. Het is fijn als je financieel niet aan het overleven bent. En soms gebeurt dat ineens en dan heb je daar meestal een thema te pakken 😉

• Creatieve ondernemers en maatschappelijk bewuste ondernemers. Coaches, therapeuten, fotografen, theatermakers, schrijvers, yoga docenten. Ze sturen (creatieve) teams aan of geven trainingen in het bedrijfsleven.

• Vrouwen in loondienst die een team aansturen, een maatschappelijk betrokken of een creatief vak uitoefenen en voelen dat ze vastlopen en hun plek steviger willen innemen.

• En er zijn vrouwen die in de transitie zitten van loondienst naar ondernemerschap of al héél lang op die wip zitten. Let's jump!

• Voel je welkom om samen te onderzoeken of mijn coaching bij je past in een vrijblijvende 1-op-1 kennismaking.

DEEPDIVE


NEEM JE PLEK IN

| opstellingen |
| lichaamswerk |
| persoonlijk leiderschap |


1-op-1 | 6 maanden

Sessies om de 3/4 weken in Utrecht of via zoom. Wekelijks contact voor verdieping en reflectie via de app en extra tools, meditaties en aanvullende opdrachten of verdiepende vragen.


 

2

voor particulieren

349

 per maand of €1899 in 1x | incl 21% btw


voor ondernemers & werkgevers

399

per maand of €2222 in 1x / ex 21% btw


Over mij

Femke Veltkamp Flow Mentor - coaching voor vrouwelijke creatieve ondernemers

Van worstelen met het leven naar thuiskomen in mijzelf en mijn ware plek vinden.

Een verhaal is altijd gelaagd, ook dat van mij. Het perspectief dat ik je geef over mijzelf is nooit het hele verhaal. Ik kan je vertellen over mijn uiterlijke successen, als ontwerper en creatief ondernemer als coach en mentor voor creatieve vrouwen. Een omzet van 2 ton, een team en altijd groei. Grote successen vragen om grote transformaties en vaak ook moeilijke keuzes maken die veel van je vragen. Er zijn altijd meerdere kanten.

Ik kan je ook het verhaal vertellen over mijn eeuwige onrust en onzekerheid. Ik was mijzelf of aan het bewijzen of aan het fixen. Het ging of super lekker of ik was uitgeput en down. Mijn eigen midden kende ik niet. En dat heeft me veel gekost, en .... uiteindelijk ook veel opgeleverd. Het verlangen om echt mijzelf te kunnen zijn, innerlijke rust te ervaren en te doen wat voor mij belangrijk is bracht mij hier.

Ik ontdekte dat een groot deel van de onrust, de bewijsdragen, het energieverlies en de angsten die ik had kwam doordat ik al jong voor mijn ouders ben gaan zorgen en mijn eigen plek en mijzelf daardoor heb verlaten. Ik heb moeten leren om weer op mijn eigen plek te durven staan en die volledig aan te nemen. Mijn innerlijke draken in de ogen te kijken.

Ik leerde mijzelf voelen, observeren, accepteren, liefhebben en te kiezen en doen wat mij het gelukkigst maakt en daar in te groeien. Steeds weer, en dat proces is nooit af, je bent 'er' nooit en tegelijkertijd ben je er allang. Ook weer die 2 kanten. Het is niet of dit of dat, jij bent niet of dit of dat, jij en het hele leven is gelaagd. 

De bewegingen die je maakt in het leven komen van binnen uit. Voel je van binnen angst, oordeel, onveiligheid en onzekerheid, dan zijn de bewegingen die je maakt naar buiten daardoor gedreven. Maar schakel je over naar zelfliefde, vertrouwen en nieuwsgierigheid, dan zijn de bewegingen die je maakt daardoor gedreven.
Dat is waar ik je in begeleid op jouw TRUE YOU journey.

 

Wat levert het je op?

1

De directe resultaten die mijn klanten ervaren zijn:

• Je gaat jezelf weer bewonen; je voelt wie jij bent en wat jij nodig hebt.

• Je voelt wat van jou is, wat jij te dragen hebt en bent in staat om dat te doen.

• Je voelt wie jij bent, jouw ware talenten en verlangens krijgen de ruimte en je weet daar naar te luisteren.

• Je kiest voor wat er echt toe doet & maakt krachtige keuzes op jouw eigen pad. Je kiest voor en doet datgene wat echt bij je past.

• Je voelt je lichter, hebt meer rust én meer energie.

je natuurlijke draagkracht & daadkracht, jouw levensenergie en diepe verbinding met wie jij werkelijk bent

Daardoor

• ga je doen ipv uitstellen
Je bedrijf gaat stromen of je begint gewoon aan die lang gekoesterde droom, gaat dat gesprek/experiment aan met je team of werkgever.

• ga je op jezelf vertrouwen
Je hakt knopen door, ruimt op, laat los en vertrouwt op jezelf.
Dat maakt licht, wendbaar, geeft ruimte en volgt een innerlijk kompas.

• ben je intern gedreven
Harde doelen en eindresultaten in de toekomst doen er niet (als eerste) toe. Je voelt dat ze het gevolg zijn van wat je drijft en waar je iedere dag weer voor op komt dagen. Je innerlijke drijfveren.

• gebruik je de kracht van kwetsbaarheid
Daardoor 'achtervolgt' dat waar je bang voor bent, je niet meer.
Je durft het beest in de bek te kijken en dat beest is daar behoorlijk van onder de indruk. Wie of wat dat (poezen)beest ook is.

• Zie en voel je wat jij komt brengen
Wat jouw toegevoegde waarde is als mens, niet als rol of functie of titel.
Je missie, die groter is dan jij bent en je jouw kleine onzekerheden doet smelten voor de zon.

Je neemt je plek die van nature bij je past en hoort als vanzelf in
Je voelt dat je op je plek staat, dat het klopt. Je ontvangt de energie, de steun, de natuurlijke daadkracht en de innerlijke rust die daarbij hoort.

3

De deepdive met Femke is een ontdekkingsreis in jezelf. Femke’s warmte, aandacht, liefde, empathie, sensitiviteit en intuïtieve kracht maken dat je je kunt overgeven aan wat je voelt en ervaart.

Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord, en dat helpt om ruimte te maken voor de thema’s die zich steeds opnieuw aandienen in je groeiproces. En in die ruimte kun je steeds een laagje dieper in jezelf afdalen, om met nieuwe in- en uitzichten weer nieuwe stappen vanuit je hart te gaan maken.

Ik wilde aandacht geven aan het verlangen om meer van binnen naar buiten te leven en creëren, en daarmee de wens om mijn creatieve onderneming veel meer vanuit mezelf richting en invulling te geven.

Ik heb echt leren voelen en ontdekken wat er gebeurt wanneer ik dichter bij mezelf blijf. Ik voel meer vertrouwen in mezelf, mijn eigen route en mijn eigen authentieke waarde.

Als een verrassing diep vanuit mezelf, kwam een idee voor een nieuw aanbod opborrellen. Ik heb het gevoel dat het zaadje hiervoor al in mij bestond en dat het – door een hele mooie oefening zo naar boven kwam.

Wat ik als heel waardevol heb ervaren is de opstellingen die Femke gebruikte om mijn beren op de weg aan te gaan (oa. dingen waarvan ik regelrecht in mijn hoofd schiet, zoals waarde, tarieven). Door vaker van denken naar voelen over te schakelen, en te luisteren naar wat ik eigenlijk al weet, komt er steeds meer rust en vertrouwen in mijzelf. Wat echt ZO fijn is, moving forward.
Schermafbeelding 2023-12-15 om 17.14.20

sanne van den berg

DEEPDIVE


NEEM JE PLEK IN

| opstellingen |
| lichaamswerk |
| persoonlijk leiderschap |


1-op-1 | 6 maanden

Intake + 1x per maand sessie in Utrecht of via zoom. Wekelijks contact voor verdieping en reflectie via de app en extra tools, meditaties en aanvullende opdrachten of verdiepende vragen.


 

2

voor particulieren

349

 per maand of €1999 in 1x | incl 21% btw


voor ondernemers & werkgevers

399

per maand of €2222 in 1x / ex 21% btw


2
Femke is liefdevol, doortastend, warm en een krachtige intuïtieve coach. Ik kan me volledig overgeven aan jou, je luistert aandachtig, je hebt de kracht om telkens de pijn plekken te benoemen en daar een actie op te zetten. De rust die je uitstraal zorgt voor vertrouwen. Je humor zorgt voor ontspanning. En je zet me aan tot doen!

Werken met Femke heeft me weer dichter bij mezelf gebracht, terug te keren naar wat ik echt wil, mijn gevoel te volgen en hier ook naar te luisteren. Er is ruimte gecreëerd en daarbinnen ontstonden nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Janneke Bekkers

2

Ik voel me lichter, vrijer, weet en vertrouw op wat ik kan en vergelijk me niet meer met anderen. Daardoor heb ik een aantal mooie opdrachten kunnen doen op de manier die bij mij past en ging dat eigenlijk als vanzelfsprekend op mijn manier. Ik voel me daarbij volledig op mijn gemak! Ik heb een veel beter beeld van wat ik het allerliefste doe en hoe ik dat kan inzetten in mijn bedrijf en in mijn privé-leven.

Je luisterde aandachtig wat er speelde en nodige mij uit om daaraan te werken. Vooral die manier van uitnodigen was voor mij erg prettig en maakte het heel zacht en veilig om stappen te zetten. Die zachtheid heb ik het meeste van geleerd, doorknallen kon ik al maar nu kan ik ook liefdevol naar mezelf kijken.

Jeanette vd Meij

2

Nog nooit heb ik zo veel nagedacht en gesproken over wat ik voel, wat ik echt wil en hoe ik dat voor elkaar wil krijgen. Wat mij tegenhield, daar was ik mij helemaal niet zo van bewust, als het lastig begon te worden ging ik gewoon iets anders doen. Genoeg ideeën en plannen immers om mee verder te gaan!

De helderheid van mijn doel, het waarom en hoe wordt steeds tastbaarder. Zo gestructureerd en duidelijk is het nog nooit geweest in mijn hoofd, of lijf zelfs. Ik begrijp het niet meer dat ik het eerder niet zag. Alles is in beweging en het VOELT zo oke!

Miranda vries

indirecte effecten van op je plek staan

1

Het indirecte effect is heel verschillend, maar het gebeurt niet zelden dat;

• Er kansen op je pad komen die echt bij je passen, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. "Het komt gewoon op me af" zie Marijn - die echt voelde dat ze steviger kon staan door de sessies.

• Je vindt rust en leert trots zijn op wat je allemaal hebt, kan en doet. "Ik dacht altijd dat het allemaal anders moest, want dit kon het toch niet zijn, en nu ben ik helemaal blij met waar ik heb gecreëerd en voel wat er nog allemaal mogelijk is". Chantal

• Betere relaties met de mensen om je heen. Je bent meer aanwezig in jezelf en dus ook in je relaties, je bent in staat om betere verbindingen aan te gaan. Je hebt minder 'last' van het overnemen of leeglopen van energie in de aanwezigheid van anderen.

• Daarnaast zijn er bijzondere neveneffecten van het bewonen van je eigen lichaam en innerlijk rust vinden.
Beter slapen, hmmm heerlijk, daardoor verwerk je de dag beter en kom je nog meer tot rust. Het kan zijn dat je gewicht kwijtraakt dat je al jaren met je meezeult. Letterlijk in de zin van dat je op een natuurlijker gewicht komt omdat je jezelf beter kan voeden. Of figuurlijk; het kan zijn dat fysieke pijn oplost, pijn in de onderrug, gespannen benen, buikpijn, hoofdpijn, pijn aan je nek en schouders. Jouw lichaam vertelt je vaak een verhaal. "Ik weet nu dat het mijn verdrietplek is en niet een darmontsteking" "Ik voel mijn bovenbenen weer" "Het voelt veel lichter op mijn schouders"

je natuurlijke draagkracht & daadkracht, jouw levensenergie en diepe verbinding met wie jij werkelijk bent

3

Als je al zo ver gelezen hebt.
En je twijfelt.

Of je wel geschikt bent
Of dit wel het juiste moment is,
Of dit wel is wat je nodig hebt.

Of je voelt vooral vage weerstand
maar 'iets' in jou bleef toch maar doorlezen
en voelt dat hier iets te halen valt.

Prik een datum, dan kijken we wat die kritische stemmen
én jij nodig hebben, om een beslissing te nemen die bij JOU past.