Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

1-OP-1 MAATWERK COACHTRAJECT

Deep Dive

Creëer jouw meest waardevolle
plek als ondernemer

Goed verdienen met wat jij het liefste doet?

Je verlangen naar intrinsiek gemotiveerd werk & authentiek ondernemerschap is groot. Je wilt geïnspireerd leven en werken vanuit al jouw talenten en creativiteit. En geld verdienen met wat jij het liefste doet, zonder consessies.

Jij voelt dat het tijd is voor een stap in jouw ondernemerschap, je wilt echt een bedrijf creëren dat bij jou en jouw talenten past. Je wilt ontdekken wat jouw natuurlijke talenten zijn en die inzetten. Wat jouw toegevoegde waarde is, dat is meestal nogal een blinde vlek. Het is voor jou namelijk de normaalste zaak van de wereld of iets wat je onbedoeld verborgen houdt.

Als jij weet wat je te bieden hebt, kan je met gemak en overtuiging jouw meest waardevolle plek innemen. Dan is het ondernemerschap niet ingewikkeld meer maar alleen maar dienend aan jou, jouw werk en jouw klanten. De cirkel is rond.

“Ik sta nu achter mijn werk, ik heb een visie waar ik verliefd op ben. Als ik daaraan denk, gaat mijn licht vanzelf harder schijnen”

Review Nadine de Burlett

NADINE DE BURLETT

Wat zou je doen als alles mogelijk was en je niet kon falen?

Femke Veltkamp - illustratie

De liefde voor jouw creativiteit is groot. De vrijheid die je hebt in je ondernemerschap is heerlijk, jij mag doen waar jij zin in hebt. Alleen is het niet altijd even makkelijk om die vrijheid ook echt te nemen en jezelf te ontwikkelen. Dat wringt en schuurt je inmiddels iets te vaak. Je voelt dat je jezelf remt en daar ben je wel klaar mee. Het is tijd voor jou en voor groei!

De vrijheid in je ondernemerschap en de liefde voor jouw creativiteit dát wil je nog veel verder vergroten. Meer eigenheid in je werk, authenticiteit en lef tonen in wat je maakt en wat je doet. Je wilt je expertise vergroten en je plek als ondernemer helemaal innemen. Je weet dat je dan je beste werk kan doen voor anderen.

Te mooi om waar te zijn hoor ik je mompelen? Ik zal je dan meteen het wonder verklappen; jouw expertise claimen maakt je woest aantrekkelijk én het werkt als een magneet voor de klanten die helemaal bij jou passen. Dat wil jij.

Dat doen we samen. Jij en ik. Maatwerk en alle aandacht voor jouw proces en groeitraject. We stoffen de boel af en halen de rem eraf.

We werken van binnen naar buiten. Wat wil je? Waarvan gaat jouw hart gloeien en je creatieve vuur op vol vermogen? We duiken diep in jouw verhaal, jouw liefde, passie en missie. We kijken verder dan alleen WAT je doet maar zetten AL jouw unieke talenten, expertise en waarde volledig in het licht. Daarvoor duiken we diep in jouw verlangens, dromen en authentieke zelf.

Maar niet zonder de vragen te stellen: Wat wil je niet meer doen? Waar hou je je in? Waar pak jij je plek niet of niet helemaal? Wat heb je los te laten of helemaal te omarmen? Wat zou je doen als je niet kon falen? Welke angsten en overtuigingen mag jij een plek geven en een andere versie van jezelf ontdekken?

Jouw passie, jouw missie, jouw expertise dat is wat jouw ondernemerschap vleugels geeft.

Maak je klaar om diep te duiken in jezelf en je makerschap. Kom weer boven als de meest authentieke versie van jezelf.

Gratis Kennismaking

Dit gaat er meestal mis bij het innemen van jouw unieke meest waardevolle plek.

 • Je maakt of doet niet wat jij eigenlijk het aller-allerliefste zou maken/doen en houdt je in. Dat authentieke werk waar je altijd van droomt daar maak je weinig of geen ruimte voor. Je voelt de knoop in je buik maar is het is misschien ook wel lekker fijn veilig? Kan het tenminste ook niet mislukken!
 • Je ziet jouw unieke waarde niet. “Ik vind het gewoon leuk om te doen” “ik heb helemaal geen missie” "ik sta niet echt ergens voor" maar eigenlijk verlang je er wel naar om te kiezen en je te onderscheiden. En trust me, die missie die is er echt wel, anders was dit niet zo belangrijk voor je. Maar natuurlijk is het spannend om ergens voor te gaan STAAN. Daarom ben ik hier 🙂
 • Je bent alleen maar bezig met wat de markt / opdrachtgevers / klanten willen, ipv wat jij zo prachtig doet. ‘Als ik ga doen waar ik zelf zin in heb dan verdien ik daar toch geen geld mee’. Bye bye vrijheid en passie en hmmmm die inkomsten rollen aan deze ‘schijnveilige’ kant ook niet binnen. Je zegt te veel ja op dingen die net niet jij zijn en blijft daardoor in het veilige manusje van alles midden hangen. Nee en dat voel je want dat is niet JOUW plek.
 • Je vind veel leuk, je hebt zo veel talenten en je denkt dat je 1 ding moet kiezen om ergens in een hokje te passen.Je ziet niet hoe je dat samen kan voegen tot werk of een onderneming die klanten aantrekt en jij volledig jezelf kan zijn.
 • Je zit vast in ‘het/ik/alles moet eerst perfect zijn’ en daardoor begin je niet, doe je niets en groei je niet.

en ontdek waar jij nu op de handrem staat

JA?

Voel jij in iedere vezel van je lijf dat dit voor jou is? Ben je er klaar voor om je waarde te ontdekken?

“The hurrier I go, the behinder I get”

- WHITE RABBIT, ALICE IN WONDERLAND

Jij wil niets liever dan een vrije, authentieke én waardevolle ondernemer zijn.

 • Je wilt jezelf weer uitdagen en creëren wat helemaal past bij wie jij (nu) bent en daar helemaal voor staan.
 • Je wilt jouw werk zo waardevol mogelijk maken voor jezelf én voor de klanten die daar mega veel waardering voor hebben.
 • je wilt nog meer jezelf zijn en leven en werken volgens jouw waarden, inspiratie en creativiteit.
 • je voelt dat je jezelf niet meer klein wilt houden en het avontuur van jezelf ontwikkelen graag aan wilt, hoe spannend dat ook is.

VOOR JOU ALS…

 • Jij bent een creative soul; je bent creatief ondernemer, een creatieve coach, een uitvinder een podiumdier, een schrijver, een fotograaf en je helpt anderen graag met jouw werk.In welke vorm dan ook. Je verdient geld met jouw onderneming, je hebt een website, onderhoudt je sociale media en je hebt misschien al wel een maillijst met fans/klanten.
 • Jij stelt je open voor persoonlijke groei want jij bent het fundament van jouw ondernemerschap.Je neemt verantwoordelijkheid over jouw eigen proces. Je hebt al wel eens met een coach gewerkt en/of hebt affiniteit met persoonlijke ontwikkeling.
 • Je hebt al meerdere ‘dingen’ gedaan in jouw makerschap en ondernemerschap/aanbod, soms leuk en succesvol en soms (of vaker) helemaal niet leuk of een volledige mislukking. Fijn, dan kunnen we ergens op bouwen en mogen het nu zo gaan doen dat het bij jou past.
 • Je ben bereid om een investering te doen in tijd, aandacht en geld. Omdat je ook een grote groeistap en verandering wilt maken in jezelf, jouw makerschap en je ondernemerschap. Daarnaast weet je dat een investering in je ondernemerschap zich altijd terugbetaalt.
 • Je weet dat je alleen niet of in ieder geval veel veel langzamer vooruit komt. Daarom wil je werken met een professionele coach die je op een duidelijke én liefdevolle manier spiegelt waar jij jezelf op de handrem houdt. Een creatieve mentor die je uitdaagt jouw talenten volledig te benutten en een succesvolle ondernemer die je laat zien welke er kansen er vóór je liggen.

(NOG) NIET VOOR JOU…

 • Als je nog geen ondernemer bent
 • Als je niet naar jezelf wilt kijken
 • Als je alléén buisnesstips en tricks wilt
Femke Veltkamp Flow Mentor - coaching voor vrouwelijke creatieve ondernemers

JA JA JA? BEN JIJ DIT?

Ik help je met liefde

We gaan samen, 1 op 1 aan de slag en ik begeleid je in het proces

Ik werk van binnen naar buiten.
Je gaat eerst opruimen, afsluiten wat je niet meer dient, ruimte maken, Je blokkades en handremmen mogen eraf. Dan kan het weer stromen. Je waarde vergroten en voelen waar jij diep van binnen naartoe wilt. Dan pas kan jij de ruimte innemen en de stappen zetten die ervoor nodig zijn. Weten waarvoor jij staat, wat jij wilt, je expertise claimen en zo jouw waarde verhogen. Daarna gaan we aan de slag met je aanbod, prijzen, je bedrijfsplan en je marketing. Als jij dat wilt. Het is helemaal afgestemd op jouw groeivraag.

Ben je benieuwd of deze Deep Dive voor jou gemaakt is?

Investering

6 maanden | 1 op 1 | maatwerk

live 1 op 1 coachsessies in Utrecht en/of via zoom
+ direct contact via app

€4444

EX 21% BTW

BEN JE WERKZAAM IN DE CREATIEVE SECTOR?
VIA DE PPO KAN JE SUBSIDIE AANVRAGEN
VOOR 1/3 VAN HET BEDRAG

plan een vrijblijvend
1 op 1 gesprek in

 • WIJ VERKENNEN SAMEN WAAR JE GRAAG NAARTOE WILT EN WAT JE NU TEGENHOUDT OM DAAR TE KOMEN

 • IK VERKEN OF IK DE JUISTE PERSOON BEN OM JE DAARMEE TE HELPEN, EN JIJ OF JE MET MIJ DIT AVONTUUR AAN WILT GAAN

Over
mij

FEMKE VELTKAMP

Femke Veltkamp Creative Souls Cirkel

Als jij gaat maken én ondernemen helemaal vanuit jezelf. Authentiek en intrinsiek gemotiveerd werk maakt en daar helemaal voor gaat staan. Je plek claimt en echt gaat staan voor je waarde.

Dan ontvang jij je waarde zó weer terug in waardering en in omzet. Zodat je lekker kan leven van wat jou zo blij en gelukkig maakt. Dan is die cirkel rond. Dan voel je balans, flow en is er ruimte voor groei. Maken wat jij wilt maken en doen wat jij wilt doen.

De kunst is om jouw waarde te zien en daar helemaal voor te gaan staan. Dat is een proces van binnen naar buiten. Jij bent jouw grootste kracht, parel en talent, maar tegelijkertijd ook jouw grootste handrem. Alle overtuigingen over jezelf die houden je klein. Gevolg is is dat je je talent niet volledig benut en jouw meest waardevolle plek als ondernemer niet claimt.

Ik heb zelf jaren geploeterd en mijzelf weggegeven als creatief ondernemer. Tot ik mij liet helpen met ondernemen. Ik had echt geen idee namelijk wat ondernemerschap inhield. Van mijn ondernemerscoach leerde mijzelf centraal te stellen. Want jij bent uniek en wat jou uniek maakt is super aantrekkelijk. Daar ben ik naar gaan leven, maken én ondernemen. Ik leef een vrij en creatief leven waarin ik altijd kan doen wat ik wil (en ik weet dat dat niet altijd zo makkelijk is als het klinkt). Ik ben kostwinner, moeder van 2 jongens van 6 en 0 jaar. Mijn bedrijf draaide het afgelopen jaar door terwijl ik een baby kreeg, met behulp van mijn team.

Na mijn verlof begon ik aan een professionele coachopleiding omdat mijn hart daar naar uitging.

Ik ben altijd in beweging in mijn leven, volg mijn inspiratie en zorg dat ook ik altijd kan groeien in de richting die ik wil. Ik heb genoeg geld op de bank om dat mogelijk te maken. Omdat ik mijn waarde ken, weet hoe ik mijn waarde over kan brengen. In verbinding met mijn de klanten waarmee ik het liefst werk en dat gun ik jou ook!

Mijn natuurlijke expertise is voelen waar iemand zich op de rem houdt en laten zien wat iemand zijn ultieme talent is. Ik weet uit ervaring hoe onzeker, ongemakkelijk en kwetsbaar creatief ondernemerschap is. Vooral om daarin helemaal jezelf te zijn. Dat is de ultieme uitdaging want daarvan wordt je super aantrekkelijk. Ik creëer met liefde een veilige en stimulerende om getalenteerde creatieve vrouwen doelgericht te laten groeien.

testimonials

Review Kim Merel

Ik voelde me gelijk bij je op m'n gemak en nog veel belangrijker: ik voelde me écht gezien. Alsof jij dieper in mij al iets zag en wat er helemaal mag zijn wat ik zelf nogal wegstopte. Het was als helemaal thuiskomen en helemaal (weer) mezelf zijn. Dat is goud.

Kim Merel

Review Sanne van den Berg

De deepdive met Femke is als een ontdekkingsreis in jezelf, in een warm bad met daarin een onverwachte hoeveelheid bruisballen en vitaliserende badolie. Femke’s warmte, aandacht, liefde, empathie, sensitiviteit en intuïtieve kracht maken dat je je kunt overgeven aan wat je voelt en ervaart. Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord, en dat helpt om ruimte te maken voor de thema’s die zich steeds opnieuw aandienen in je groeiproces. En in die ruimte kun je steeds een laagje dieper in jezelf afdalen, om met nieuwe in- en uitzichten weer nieuwe stappen vanuit je hart te gaan maken.

Sanne van den Berg

Als je al zo ver gelezen hebt, en je twijfelt nu verschrikkelijk. Je VOELT dat dit helemaal voor jou is maar een STEM in jou die zegt; heb je dit nou écht ook nog nodig, dit ga je toch nooit terug verdienen, jij bent hier toch al veel te goed/slecht/oud/jong/..... voor, jij kan dit nooit... enz. Maak dan toch maar ff een afspraak met me!

Prik een datum, dan kijken we samen wat die kritische stemmen én jij nodig hebben, om een beslissing te nemen die bij JOU past.