Ontdek in een persoonlijk gesprek wat ervoor nodig is om jouw unieke plek in te nemen in jouw leven en werk.

Ben jij die krachtige, gepassioneerde, hardwerkende
én sensitieve, creatieve, vrouw met een missie?

Voel je dat het een uitdaging is om die twee kanten van jezelf te verenigen? Om vanuit wie jij werkelijk bent je plek in te nemen?

Ga je graag je eigen weg én wil jij echt trouw zijn aan jezelf?
Maar wil jij ook op jouw manier jouw missie leven?

Je voelt dat het tijd is om jezelf niet meer in te houden maar vol te gaan voor het leven en je plek in te nemen. Voorbij de schaamte, zonder handrem. Vanuit wie jij werkelijk bent.

Vraag dan nu een persoonlijk gesprek aan

Wat je gaat ont-dekken

  • Wat jij nodig hebt om uit je eigen schaduw te stappen en helemaal jezelf te zijn
  • Wat jou blinde vlek is die je nu tegenhoudt om jouw plek in te nemen.
  • Wat er werkelijk nodig is om voor jezelf te gaan staan.
  • of en hoe ik je eventueel verder kan helpen om uit te groeien tot die vrouw die stevig staat, zichzelf op waarde schat, haar hart volgt, en met vertrouwen haar eigen weg gaat
Femke Veltkamp Flow Mentor - coaching voor vrouwelijke creatieve ondernemers
Femke Veltkamp - illustratie

Voor wie?

  • Ik werk veel met vrouwen die ondernemen of dat willen gaan doen. Ben je dat niet, maar voel je dat je met mij wil samenwerken? Boek dan ook je gesprek, dan kijken we samen of we een match zijn. Mits jij je eigen weg wilt gaan en jouw plek wilt innemen en voldoet aan de onderstaande punten.
  • Je bent bereid om te investeren in jezelf. In geld. In tijd. In energie. Op alle drie deze vlakken.
  • Je bent bereid om echt naar jezelf te kijken, als jij intern in beweging gaat beweegt je buitenwereld mee.
  • en je bent bereid om stappen te zetten in de buitenwereld. Daar gebeurt het!
  • Je kan de investering dragen die bij mijn diepgaande 1-op-1 traject past. €4444 ex btw voor 6 maanden en €8888 ex btw voor een jaar

ik help je met liefdevolle blik

Ik ben Femke, coach en opsteller. Moeder van 2 jongens (3 en 8). Levenskunstenaar en ondernemer.

Als jij wilt groeien, je inspiratie en dromen wilt volgen, je volgende level bereiken, het roer wilt omgooien of een verandering wilt aanbrengen in je leven. Als dat wat jij eigenlijk wilt maar niet lukt, dan is er een blokkade. Die zit niet in de zichtbare laag, in de buitenwereld, maar in jou. Je staat op de rem.

Dat doe je niet bewust. Anders had je het al anders gedaan. De blokkade speelt zich af in jouw onbewuste, op de onderstroom. Daar heb je geen zicht op en daarom is het zo moeilijk om het te doorbreken en het werkelijk anders te doen. Misschien kan je het wel opmerken inmiddels waar het steeds mis gaat, maar dan nog is er iets anders nodig om dat te doorbreken. Dat kan je niet alleen. Je kan uren op een meditatiekussentje zitten maar dat zal je niet helpen.

De blokkade die zich nu in jouw leven manifesteert, die heeft je ooit gediend en is een diepe groef geworden, een automatisme dat je nu belemmert. Ik help je zichtbaar te maken wat je werkelijk remt. Dat weer in beweging te brengen zodat jij, jouw dromen en verlangens, jouw gewenste groei weer vrijelijk gaan stromen.

 

Femke Veltkamp Flow mentor en coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Vraag hier jouw 1 op 1
CREATE A MOVEMENT SESSIE aan