Hoofd UIT / creatief proces AAN!

Workshop Illustratie en creatief proces

Heb jij dat ook… je hebt heel veel zin om te tekenen & illustreren! Je hebt genoeg ideeën en inspiratie. Maar het lukt gewoon niet goed om te beginnen?

Je hebt pinterestborden vol prachtig werk en je verlangt ernaar om ook zo heerlijk bezig te zijn. Maar jee, het lijkt wel alsof je altijd iets belangrijkers te doen hebt, zoals de afwas ;-). Of je grijpt alsmaar weer naar die computer, terwijl jij eigenlijk heel graag met je handen wil werken.

In deze workshop gaan we hop, aan de slag. En niet voor 1 middagje, nee, ik leer je hoe jij ook thuis makkelijk kan gaan zitten en DOEN. Zodat jij weer kan genieten van het maken. De tijd, én die afwas, even helemaal vergeten. Jezelf heerlijk onderdompelen in het creatieve proces en mooi, éigen werk maken. Want ook dat leer je hier; hoe jij unieke, handgemaakte illustraties kan maken die echt bij jou passen.

Kortom, niet alleen een middag vol creatieve inspiratie. Maar ook nieuwe inzichten, gerichte tips én handvaten om stappen te gaan zetten op weg naar het realiseren van jouw creatieve dromen.

Wil jij nu echt aan de slag? Schrijf je in met vroegboekkorting…!

informatie

Hoofd UIT / creatief proces AAN!

workshop illustratie & creatief proces

zaterdag 8 juli 
13:00 tot 16:30

Van Humboldtstraat 34
Utrecht

€79 vroegboekkorting / €109