Creatieve Boost

Individuele focus sessie

In deze creatieve boost krijg jij alle aandacht voor jou, jouw dromen en jouw creatieve werk. Zodat jij na afloop met meer trots en helderheid verder kan op jouw creatieve pad, precies daar waar jij op je best bent. 

Jouw persoonlijke dromen/wensen zijn het uitgangspunt. Ik help je vooraf te verwoorden waar jij behoefte aan hebt zodat we in het gesprek zelf heel gericht aan de slag kunnen. We brengen in kaart hoe jij meer uit jezelf en jouw creativiteit kan halen. Wil je weten waar jouw kracht ligt? Waar jij kan groeien? Wil je meer plezier en voeldoening uit je creatieve werk halen? Welke stappen je nu kan zetten?!

Wat gaan we doen?

• We formuleren jouw doelen/dromen en kijken wat je nodig hebt om daar te komen.
• We maken een persoonlijk stappenplan
• Je krijgt daar op aansluitende tips en oefeningen/opdrachten die je kan doen.


Heb jij een creatieve droom en heb je behoefte aan actie en focus!? Boek dan nu jouw Creatieve Boost.

Wat heeft de Creatieve Boost je opgeleverd?

“Die creatieve boost heb je me echt gegeven, ik kreeg ter plekke zin om aan de slag te gaan! De oefeningen maakten mijn ‘probleem’ heel concreet. Het gaf mij het inzicht in dat ik veel te veel met een (nu nog) veel te groot doel bezig ben en dat ik meer moet klooien. Het lijkt logisch dat je als volwassene verder bent dan toen je klein was, want je bent ouder en wijzer. Maar bij creativiteit en je hart volgen is dat in mijn geval dus niet zo. Het eerste wat ik moet doen, is het kind in mij weer meer laten spreken en een heleboel gaan aanklooien! En dat is een superleuk vooruitzicht. “

Noor van Amerongen – Aai over je bol

Creatieve Boost

individuele sessie van 1,5 uur
met voorbereidende opdracht

1 sessie € 149 > introductieaanbieding € 99

Sessies kunnen na boeking in overleg ingepland worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 9:30 en 17:00.
Via Skype of in mijn studio:
Van Humboldtstraat 34 in Utrecht.