Creatieve focus tour Marseille

Coaching & inspiratietrip voor creatieve professionals (in spé)

Wil jij nieuwe energie en richting geven aan jouw creatieve carrière? Ben je toe aan een frisse wind, heldere blik en een duidelijke richtingaanwijzer? Stap uit je comfortzone en reis mee naar Marseille!

Je hebt een prachtig talent: je bent creatief. Geweldig dat jij dat talent gebruikt om mooie dingen te maken. Maar je wilt er ook een inkomen mee verdienen én doen wat je leuk vindt. Wat wil je écht? Wat past bij jou? Waar leg je de focus? Hoe ga je dat dan doen?

Tijdens deze Creatieve focus tour brengen we in kaart wie jij bent als persoon, als creatief én als professional. Want die combinatie maakt jou die unieke, aantrekkelijke creatieveling om mee te werken. Dus dat wil je inzetten! Daarmee maken we een plan voor jouw vervolgstappen. Zodat jij het creatieve leven kan gaan leiden dat je wilt.

Hoe dan?

Stap 1: Door UIT je comfortzone te stappen en in beweging te komen.

Oh la la! We gaan naar Marseille! Door in een nieuwe omgeving te zijn, opent er een nieuwe wereld voor je. De beste inspiratiebron die er is. Door afstand te nemen van je dagelijkse situatie, kijk je anders en beleef je anders. We gebruiken die afstand om in kaart te brengen waar je nu staat, waar je van droomt en wat er bij je past.

Stap 2: Door jouw inspiratie te gebruiken en visueel te maken wat je beweegt.

Terwijl we met elkaar de stad ontdekken doen we inspirerende creatieve opdrachten. Ontbijten met een croissantje in de oude haven en tekenen op de trappen van Palais Longchamp. We strijken neer met een Pastis naast een pétanque pleintje en fotograferen in straatjes vol street art. In Pharo Parc delen we wat we ontdekt hebben en genieten ondertussen van het mooiste uitzicht op de stad. Zo maken we visueel inzichtelijk wat je beweegt, wie jij bent als creatief en wat je onderscheidt van anderen.

Stap 3: Door richting te geven.

De opdrachten geven je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en professionele kansen. Deze uitkomst gebruiken we voor jouw persoonlijke creatieve roadmap. Zodat jij thuis weet wát je wilt doen en hóe je dat gaat doen.

Data

20 t/m 24 november 2017
maandag t/m vrijdag
(5 dagen, 4 nachten)

Programma

Maandag aankomst en welkomstborrel.
Creatieve coaching programma is van dinsdag t/m vrijdagochtend. Vrijdagmiddag vertrek.

aantal deelnemers
Maximaal 12 personen

Deze reis is inclusief: Coaching programma, overnachtingen, materiaal.
exclusief: Vervoer van en naar Marseille (tickets zijn heel betaalbaar), maaltijden, annulering- en reisverzekering.


Wat levert het op?

Tijdens deze trip:

 • Krijg je inzicht in waar jouw kracht ligt, als creatief, als persoon en als ondernemer;
 • Doe je nieuwe inspiratie en energie op;
 • Open je jouw horizon, daar vind je ruimte voor nieuwe mogelijkheden;
 • Ontmoet je mensen zoals jij; creatieven die vóóruit willen, die elkaar helpen en inspireren;
 • Heb je heerlijk alle tijd voor jezelf en jouw creatieve dromen;
 • Ontdek je het bruisende Marseille;
 • Ontwerp jij jouw unieke, visuele, creatieve, roadmap met stappenplan;
 • Weet jij wat je wilt en hoe je dat gaat doen!

Voor wie?

Creatieven in loondienst & creatieve ondernemers (in spé)

 • In verschillende disciplines, vormgeving, beeldenmakers, schrijvers, enz.
 • Die focus willen aanbrengen in hun werk en creatieve leven;
 • Die dromen van een creatieve(re) carrière, die precies bij ze past;
 • Hun talent beter willen benutten en dat zakelijk willen inzetten;
 • Die het idee hebben dat er veel meer in zit dan er nu uit komt;
 • En nu vooruit willen!

Voel jij de energie al opborrelen? Wil jij daar méér van?!

Schrijf je dan nu in met VROEGBOEKKORTING! >>>

Ja! Marseille is een bruisende en ruige stad waar je overweldigd wordt door het licht, de kleuren, geuren, mensen en rumoer. Het is een smeltkroes van verschillende culturen, omdat het al eeuwenlang een havenstad is. Een plek waar je oren en ogen te kort komt. En met de meeste zonuren van Frankrijk! De stad is opgedeeld in verschillende wijken waar we lekker doorheen zullen struinen, bijvoorbeeld:

• Nouailles waar je je op een Arabische markt waant. Jute zakken vol kruiden en meloenen zo groot als skippyballen.
• Court Julien is dé streetartwijk. Veel restaurantjes, galeries en een prachtig plein met terrasjes, fonteinen en regelmatig vintage marktjes.
• Le Panier een typische Franse wijk, smalle (autovrije) steegjes met wasgoed en ambacht- en kunstateliers
• Vieux Port met ruwe vissersmannen, een reuzenrad en architectonisch hoogstandje: een gigantisch spiegelplafond op palen!
• oh en laten we niet vergeten: er is zee en strand!!!

Spannend!

Ja natuurlijk! Je gaat echt de uitdaging aan, want je wil vooruit. Mocht je tijdens de trip behoefte hebben aan een 1 op 1 gesprek met Marjolein of Femke is daar alle ruimte voor. Pas de problem!

Met wie?

Marjolein van Alfen

Marjolein van Alfen

Creatief ondernemer en cultureel organisator

Hai ik ben Marjolein alias Dial M. Ik ondersteun creatieve ondernemers met de zakelijke kant van het ondernemen. Daarvoor initieer en organiseer ik verschillende evenementen en projecten. Goed voorbeeld is de Ontwerpsalon; een inkoopbeurs voor startende ontwerpers. Ik ben mede-eigenaar van cursuscentrum Urlaub, en geef daar workshops creatief ondernemerschap.

Dat is niet zomaar gekomen, ik heb een paar keer rigoureus het roer in mijn leven omgegooid. Inmiddels weet ik dat je altijd zelf de regie moet nemen om je dromen waar te maken. Ik deel mijn kennis en ervaring met ondernemers die net beginnen of die een stap professioneler willen.

Jaren geleden ben ik verliefd geworden op Marseille. Door mijn eindeloze nieuwsgierigheid én netwerk skills heb ik daar een vrienden-netwerk van interessante creatieve mensen én ik ken de stad beter dan sommige inwoners. echt! Ik neem jullie mee naar alle coole plekken en meest inspirerende personen: de ultieme Marseille gids!

website Dial M
website Urlaub

Femke Veltkamp

Femke Veltkamp

Creatief coach en illustrator

Hoi, Ik ben Femke, haal het creatieve talent in je naar boven en ben bijzonder bedreven om je te laten zien waar jouw kracht ligt. Ik geef je het lef én het zelfvertrouwen om te gaan maken en werken vanuit dat unieke talent.

Op mijn 17e startte mijn eerste creatieve opleiding, rond mijn 21e de kunstacademie. En op mijn 25e werkte ik als succesvol grafisch ontwerper bij verschillende ontwerpbureaus. Waar ik compleet vastliep.

Ik wilde vrij zijn, miste het werken met mijn handen en écht contact met mensen. Ik wilde zelf weer genieten van mijn creatieve talent en dat delen met anderen. En dat is precies wat ik nu doe. Dat leerde ik door mijn hart te volgen, te doen en te kiezen!

Al onze ervaring delen we met jou. Zodat jij gefocust aan de slag kan, creatief helemaal jezelf zijn 

en van daaruit gaan ondernemen! Dat is precies waar de ‘magic happens’.

Ga je mee op reis?! Boek nu jouw creatieve focus tour…